Nagyiramú küzdelmekben kettős diadal.

Nők: STC - MEAFC 62-32 (25-12). Salgótarján, v: Zsíros, Hajnis. STC: Miskolczi (24), Kővágó (6), Hegedűs (2), Válóczi (12), Krenács (4). cs: Belinyák (7), Szlivka (5), Longauer (2), Kaszás. Edző: Szarvas József.
Az előző év ezüstérmesétől tartott a hazai csapat. Az sem látszott kedvező előjelnek, hogy a Karancs Kupa röplabda torna miatt a küzdelemre a gépipari technikum tornatermében került sor. A STC az első percekben idegesen, kapkodva játszott. Támadásaik akadoztak. A kosarak adok-kapok alapon hullottak a gyűrűbe. A 3. percben az ellenfél vezetett 5-4-re, a 4.–ben már 10-10 volt az eredmény. A 14. perctől támadásba lendült a hazai együttes és 6 perc alatt 13 pontos előnyt harcolt ki. Kitűnő védekezésükre jellemző, hogy az ellenfél csupán két pontot szerzett. Szünet után egyenletesen jó csapatjátékkal a 4. percre, 31-14-re elhúztak, majd előnyüket a mérkőzés végéig 30 pontra növelték. Örvendetes volt a két újonc NB II-es bemutatkozása. Longauer és Kaszás jól helytállt. Longauer első NB II-es kosara nagy örömöt váltott ki.
Szarvas József: Fegyelmezett, gyors és eredményes játékkal ilyen arányban is győzelmet érdemeltünk. Csapatom különösen szünet után nyújtott átlagon felülit. Egyénileg Miskolczi, Kővágó, Krenács és Belinyák játékával, továbbá Válóczi második félidei teljesítményével voltam elégedett.
Férfiak: STC - MEAFC 76-63 (35-30). Salgótarján, v: Zsíros, Hajnis. STC: Juhász (40), Svantner (12), Palla (12), Balogh (2), Tóth (5). cs: Magyar (4), Novák (1). Edző: Boronyai Tamás.
A mérkőzés a múló percek eredményei tükrében: az 5. percben 10-6, 10.-ben 18-16, 15.-ben 25-22. Szünet után az 5. percben 47-38, a 10.-ben 56-50, a 15.-ben 64-54. A nagyiramú, mindvégig kemény küzdelemben végig izgalmas volt a játék. A STC piramis területvédekezése bevált. Ezen az egész mérkőzés folyamán nem kellett változtatniuk. Ez is hozzájárult ahhoz, hogy a nagyon jó képességű, kiváló dobókból álló, volt NB I-es játékosokkal teletűzdelt ellenfelet magas színvonalon, végig vezetve, lelkes játékkal fektették kétvállra. Sikerült a visszavágás! A legutóbbi hazai találkozón ugyanis a sportcsarnokban a miskolci egyetemisták 101-100 arányban győztek.
Boronyai Tamás: Az élcsoporthoz tartozó két csapat találkozója vérbeli rangadó volt. Ilyen játék kell, hogy erőt adjon a további sikeres munkához. Csapatom valamennyi tagja kiemelkedően játszott.