Torna győztes a STC öregfiúk A csapata.

Szombaton délután teremfocitornát rendeztek a salgótarjáni sportcsarnokban hat öregfiúk csapat részvételével Kiss Gyula és Zsédely Sándor volt SBTC labdarúgók emlékére. A nemzetközi torna délelőttjén, a STC elnöksége, az öregfiúk csapata és volt csapattársai megkoszorúzták a két elhunyt játékos síremlékét. Ott voltak a koszorúzáson özv. Kiss Gyuláné és özv. Zsédely Sándorné is. Délután mintegy félezer néző részvételével ünnepélyes külsőségek között kezdődött a teremfocitorna. A résztvevő csapatok kapitányai virágcsokrokkal kedveskedtek a két labdarúgó özvegyének, az egyesület ajándékát pedig Kovács László gazdasági vezető adta át.
A sorsolás után két csoportban bonyolították le a mérkőzéseket. Eredmények: STC A - SKÜ 4:1. Góllövők: Szalai (2), Jeck és Szojka ill. Szolnoki. Nagybátony - Csehszlovák Vámőrség válogatott 6:1. Góllövők: Nagy A. (3), Kovács, Pozsár és Bolla ill. Donis. SKÜ - Szécsény 3:0. Góllövők: Antal, Szolnoki (2). STC B - Cs. Vámőrség 4:4. Góllövők: Mester (2), Szűcs és Kmetty ill. Donis, Gáspár, Tóth és Balázs. A teremtorna legizgalmasabb mérkőzésén hetes rúgásokkal győzött a csehszlovák együttes. STC A - Szécsény 6:2. Góllövők: Jeck (2), Veres, Szojka, Kakuk és Baranyai ill. Pénzes (2). Nagybátony - STC B 5:4. Góllövők: Nagy A., Szklenár, Kovács, Macska, Pozsár ill. Kmetty, Szőke, Szűcs, Boskó. A döntő mérkőzésen: STC A - Nagybátony 5:5. Góllövők: Szojka (2), Jeck (2), Gecse ill. Nagy A. (3), Szklenár és Kovács. A csoportgyőztesek találkozóján szintén hetes rúgásokkal dőlt el a tornagyőzelem, mivel a STC A öregfiúk kapusa Horváth Károly, háromból két büntetőt kivédett, így ők nyerték a tornát. A csapat tagjai: Horváth, Szalai, Taliga, Szojka, Jeck, Kakuk, Veres, Gecse, Baranyai. Végeredmény: 1. STC A, 2. Nagybátony, 3. SKÜ, 4. Csehszlovák Vámőrség válogatott, 5. STC B, 6. Szécsény.
A teremtorna befejezése után Mihalik Ferenc, a STC öregfiúk csapatának technikai vezetője ajándékokat, jutalmakat adott át a résztvevő csapatok képviselőinek. A gyermekév alkalmából tombolát is rendeztek a legfiatalabb korosztály szurkolói között. A sorshúzás hat nyertese szintén ajándékcsomagot kapott.