NB II - Záróakkordok szép győzelmekkel.

Férfiak: STC – Mezőberényi Sp. 111-92 (53-48). Salgótarján, v: Hável, Görgényi. STC: Juhász (52), Tóth (8), Novák (14), Svantner (14), Balogh (16). cs: Palla (7), Nagy, Magyar. Edző: Boronyai Tamás.
A STC az első percektől irányította a küzdelmet. A 6. percben már 12 pontos előnnyel vezetett. A 15. perc után némi lazítás, feljött az ellenfél. Szünet után az 5. percben 66-54-re, újabb lazítás után a 8.-ban 68-64-re alakult az eredmény. A hazai együttes hullámzó teljesítménye a 10. perctől megszűnt. A pontosabb védekezés és a támadó lendület Juhász eredményességével pár perc alatt 20 pontos előnyt, egyben győzelmet biztosított. Juhász a 16. perc 46. másodpercében elérte a 100. pontot és megismételte 50 ponton felüli, kitűnő egyéni átlagteljesítményét.
Boronyai Tamás: - Közepes játékkal győztünk. Fárasztó sorozat után ez érthető is. Sok volt a problémánk. Eltávozások, sérülések, kiállítások akadályoztak a dobogós hely megszerzésében. Egyénileg Juhász kiemelkedett a mezőnyből.
Nők: STC – DMVSC 73-42 (27-24). Salgótarján, v: Hável, Görgényi. STC: Miskolczi (18), Válóczi (10), Hegedűs (26), Krenács (15), Kővágó (2). cs: Belinyák (2), Andrásiné, Angyal, Szlivka. Edző: Szarvas József.
A tét nélküli találkozón a hazaiak fél gőzzel kezdtek. Enervált játékukat az ellenfél kihasználta és 6-2-re, 8-4-re, majd 12-6-ra vezetett. A STC a 9. perc után vette át a vezetést, de a szünetig nagyobb előnyt nem tudott kiharcolni. Szünet után a taktikai változtatás, az ellenfél legjobbjainak semlegesítése, irányítójuk kikapcsolása megváltoztatta a játék képét. Sorozatban dobták kosaraikat, az ellenfél pedig a 12-18. perc között egy pontot sem tudott elérni. Egyénileg Miskolczi, Válóczi, Hegedűs és Krenács szünet utáni teljesítménye dicsérhető.
Szarvas József: - A mérkőzésre jellemző, hogy csapatom a tabellán elfoglalt helyét figyelembe véve lekezelte ellenfelét. A sikeresnek mondható negyedik hellyel zártuk szereplésünket. Az együttes az elkövetkezendő másfél évre felemelt, de kiesés nélküli bajnokságban lehetőséget kap a továbbfejlődésre. Átszervezzük csapatunkat.