NB II - Kettős győzelemmel a dobogós helyekért.

Nők: STC – Nyíregyházi TK 59-57 (25-23). Salgótarján, v: Bellei, Szamos. STC: Miskolczi (18), Válóczi (5), Hegedűs (16), Anda (12), Krenács (2). cs: Nagy, Kővágó (6), Belinyák. Edző: Szarvas József.
A gyéren fűtött teremben langyos iramú volt a küzdelem is. Kezdetben csupán Hegedűs meglepően biztos dobásaival tudott a hazai együttes 8-3-ra vezetést szerezni. Azután a kihagyott ziccerek sorozata következett. Az ellenfél felzárkózott. A félidő 6. percétől teljesen nyílt volt a küzdelem, a STC vezetett, az ellenfél egyenlített. Az utolsó percekben 19-19, majd 23-23 után a helyenként már öt-hat pontos előny két pontra csökkent.
A szünet alatti „fejmosás” hatásos volt. Nagyobb sebességre kapcsolt a STC. Lendületes, jó játékkal, a 9. percben már 49-29-re növelték előnyüket. A 20 pont különbség miatti elbizakodottság a mérkőzés hátralévő részében megbosszulta magát. Olyannyira, hogy az utolsó percre már négy, majd két pontra csökkent a hazaiak előnye. Nehezen tudták tartani a remekül hajrázó ellenfelet. A nyíregyháziak győzelme sem lett volna irreális. Egyénileg Miskolczi szünet utáni lendülete és a védekezésben ugyan gyakran hibázó, de egyre javuló dobóbiztonsággal játszó Hegedűs érdemel említést.
Férfiak: STC – Nyíregyházi TK 89-68 (45-35). Salgótarján, v: Bellei, Szamos. STC: Svantner (12), Tóth (11), Juhász (50), Balogh (8), Novák (2). cs: Palla (4), Nagy (2), Magyar. Edző: Boronyai Tamás.
Az első percekben kitűnt, hogy a kitűnő formában játszó Juhász ezen a találkozón is döntően befolyásolhatja csapata teljesítményét. A távozások, bevonulások miatt meggyengült együttes csapatjátéka még nem volt olajozott. A többnyire két-három őrzőtől körülvett Juhász viszont a palánk alatt kihasználva magassági fölényét, úgy a védekezésben, mit a támadásban igen jó teljesítményt nyújtva, szünetig 10 pontos előnyhöz juttatta csapatát.
Szünet után feljavult, lendületesebbé vált a csapat játéka, a mindvégig korát meghazudtoló fiatalos lendülettel játszó Palla vezetésével előnyüket egyre növelték. Juhász, megismételve előző heti NB II-es rekordját, újból 50 ponttal járult a győzelemhez. Az ellenfél mindvégig lelkesen, igen jó erőnlétben állta a harcot. Ezekkel a győzelmekkel a STC mindkét csapata értékes pontokat gyűjtött a dobogód helyekért folyó harcban.