Országos bajnok a STC hármasugró csapata.

A fővárosban az Újpesti Dózsa stadionjában rendezte meg a MASZ az év utolsó atlétikai bajnokságát. A 18 éves felső korhatárhoz kötött ügyességi csapatbajnokságon minden számban népes mezőny indult. A verseny első napján távolugrásban 18 együttes szerepelt és küzdött a győzelemért. A STC távolugrói a gyorsvonat háromnegyed órás késése miatt nem érkeztek meg kellő időben az összecsapás színhelyére. Ennek következtében bemelegítésre alig-alig jutott idő, s ez meg is látszott a távolugró teljesítményen. A magyar ifjúsági válogatott és megyecsúcstartó Tari László 672, Czuder Tamás - aki a prágai IBV-n tízpróbában szerepelt - 658, Kirner László 639, Andó Károly pedig 636 centimétert ugrott. Így a STC ifjúsági távolugrói 651,2 cm-es csapatátlaggal a bronzérmet szerezték meg. Ebben a számban a Videoton fiataljai bizonyultak a legjobbnak 670 cm-es átlaggal, megelőzve a Tatabánya csapatát, mely 652,2 cm-t ért el.
A folytatás a hármasugrásban nagyszerűen sikerült. Bár a tarjáni fiatalok szorongva készültek, titokban fűtötte őket a győzni akarás vágya. A tatabányaiak nagyszerűen kezdtek. Az első sorozatban 13,90 méteres átlagteljesítményt értek el, amely aranyjelvényes szintnek felel meg. Angyal János tanítványai azonban nem adták fel a küzdelmet. A nap legdrámaibb, egyúttal legszínvonalasabb küzdelmében a piros-fekete hármasugrók egymást múlták felül. A második sorozatban 13,87 méterre megközelítették az élen állókat. A harmadik sorozat tovább fokozta a küzdelem hevességét. Csupán 4 cm-t kellett javítani a győzelemhez. Tegyük hozzá, ekkor a fiúk alaposan túlugrották a tervet. Tari László 14,72 méteres eredményével tovább javította saját megyei ifjúsági csúcsát. Czuder Tamás 13,96, Andó Károly 13,81, míg Tóth Károly 13,56 méteres kiváló eredményei végül a tarjáni csapat országos bajnoki címét eredményezték. A STC férfi ifjúsági hármasugró együttesének átlageredménye 14,01 méter.
A magasugrók kissé halványabban szerepeltek, mint ahogy várták a szakemberek. A fiúcsapat 180,5 cm-es átlaggal a 7. helyen végzett. Az együttes tagjai: Pálfalvai Zoltán 188, Kalocsai Attila 184, Gaál Zoltán 175, Szabó Arnold 175 cm-t ért el. A női ifjúsági magasugrók 152,5 cm-es átlageredménnyel a 8. helyet harcolták ki. Szabó Katalin 160, Szabó Bernadett, Blaskó Erzsébet és Földi Enikő egyaránt 150 cm-t ugrott.