Három bajnoki címet nyert a STC.

Jó hírekkel örvendeztetett meg dr. Korchmáros Tamás, a STC síszakosztályának elnöke. - Ügyesen szerepeltek a STC fiatal sífutói a hónap közepén Kékes-tetőn, a Gyöngyösi Vasutas Sc országos minősítő versenyén. Csaknem száz induló csatolta fel a léceket a különböző korosztályokban, köztük a STC három ifi II. korosztályú versenyzője. Kékesi Erzsébet a lányok 3 kilométeres viadalán harmadik lett, a fiúk közül 5 kilométeren Bolla László második, Horváth János ötödik helyezést szerzett.
- Az elmúlt hétvégén Mátraszentimrén rendezte a Bp. Honvéd és a sí szövetség a serdülő- és ifjúsági sífutók országos bajnokságát. Jól előkészített pályán, kitűnő havon versenyezhettek a síelők. A STC-sek felkészülése nem volt zavartalan, sokáig nem tudtak hóra kerülni. Ennek ellenére az ifi II. korcsoportban Kékesi Erzsébet, a serdülő leányváltó és a serdülő leánycsapat egyaránt országos bajnoki címet szerzett! Kadlót Zoltán pedig második lett az ifi I. korosztályban. A versenyzőkön kívül Vincze István vezető edző és segítőtársa, Rákóczi István dicséretére válik a siker. A két fiatal bekerült a korosztályi válogatott keretbe, s valószínűleg a bulgáriai IBV-n, februárban képviselhetik a STC színeit. A jó szerepléshez, a rivális Vasashoz és Bp. Honvédhoz hasonló feltételek megteremtéséhez a szakmai, egyesületi vezetés is minden tőle telhető segítséget igyekszik megadni.
- Jól szerepeltek az alpesi sízők is. Vasárnap Galyatetőn vettek részt a KÜLKER SC országos minősítő versenyén a STC-ből nyolcan. A nehéz pályán, százhúsz induló között figyelemre méltó eredményt ért el Balya Anna, Mohai Szabolcs és Nádas András, egyaránt az első tíz között végeztek. Pedig elindult a teljes magyar serdülőválogatott is a korosztály versenyén. Máris meglátszott a tarjániakon Csortos Nándor edző keze munkája.
- E hét végén, Galyatetőn rendezik meg a serdülők alpesi országos bajnokságát. Erre az eseményre a Kékesen az Ú. Dózsától bérelt síházban készülnek a STC-sek. Ugyancsak 27-én országos minősítő versenyen indulnak a fővárosban a stécés sífutók, a Bp. Előre meghívására. Február elején kerül sor a felnőttek alpesi országos bajnokságára, amelyen jó eséllyel indul a salgótarjáni Gótzy Antal, Csortos Nándor, Csiszár István és André József. A következő hét végén pedig Salgón rendeznek minősítő versenyt, amelyre mintegy kétszáz indulót vár a rendezőség.