Kirobbanó egyéni teljesítmények.

Nők: STC - Szegedi VSE 63-41 (26-22). Salgótarján, v: Görgényi. STC: Miskolczi (18), Kővágó (12), Anda (27), Martinkó (4), Hegyi. cs: Nagy (2), Belinyák, Hegedűs, Válóczi. Edző: Szarvas József.
Az első percek a STC fölénye jegyében teltek. A 16. perc után megtört a STC lendülete. A fáradtság a ziccer helyzetek kihagyásánál jelentkezett. Szünet után győzelmük már nem volt kétséges. Lendületes, jó játékkal növelték pontjaikat. Közülük kiemelkedő eredményességgel játszott Anda, aki 27 pontot szerzett. Miskolczi átlagon felüli irányítókészséggel, Kővágó kiváló védekező teljesítménnyel, a támadás befejezésnél is helyt állt. A találkozó érdekessége volt, hogy Nagy első NB II-es bajnoki kosarát szerezte.
Férfiak: STC - Hódmezővásárhely 85-71 (47-35). Salgótarján, v: Görgényi. STC: Lajgut (36), Balogh (5), Novák (6), Juhász (24), Palla (8). cs: Szlivka (2), Swantner (4), Tóth. Edző: Boronyai Tamás.
Az évről évre jobb teljesítményeket elérő vendégcsapat tavasszal 30 pontos vereséget mért salgótarjáni ellenfelére. A visszavágóra nagy becsvággyal készülődött a STC. Az eredmény alakulása (a második percben 4-0, a 6.-ban 18-9, a 15.-ben 31-21) egyenletes, jó játék mellett hazai fölényről tanúskodott. A mérkőzésvezető Görgényi igen nehéz helyzetben volt. A fárasztó női mérkőzés után sokszor nehezen tudta követni a támadásokat. Így esetenként lemaradt Juhász „ütlegeléséről”. Juhász érdeme, hogy az első félidőben szerzett négy büntetőponttal is végigjátszotta a találkozót. Szünet után sem változott a játék színvonala. A szerencse ezúttal az ellenfélnek kedvezett. A pontkülönbség háromra csökkent. A 12. percben a mindvégig nagyvonalúan játszó, kitűnően irányító Lajgut vezetésével a STC hat perc alatt 14 pontot szerzett. Ellenfele egyet sem. Ez már a győzelmet jelentette.
Boronyai Tamás: Jó mérkőzésen nyertünk. Lajgut kiemelkedő teljesítménye dicsérhető.