A SKÜ nyerte a vándorserleget.

Az idén a SZMT rendezésében ismét lebonyolították az ágazatok, szakmák között kispályás labdarúgásban azt a tornát, amely 1973-ban kezdődött. A SZMT Kupa keretében a ST. Öblösüveggyár sporttelepén 9 együttes mérte össze tudását. A SZMT nevében Tőzsér István köszöntötte a megjelent csapatokat és vezetőket. Kitűnt, hogy a tornán eddig a Szénbányák együttese szerepelt a legjobban, az elmúlt évben pedig a pásztói Mátraaljai Állami gazdaság együttese győzött. A megnyitó után kezdődött a többórás küzdelem.
A szervezők három csoportban bonyolították le a mérkőzéseket. Az A csoportban: 1. St. Síküveggyár 4, 2. Mátraaljai Állami Gazdaság 2, 3. Nagybátonyi Községgazdálkodás 0 pont. A B csoportban: 1. SKÜ 4, 2. Szénbányák (Nagybátonyi Gépüzem) 1, 3. 2. sz. Volán 1 pont. A C csoportban: 1. AGROFIL 4, 2. VEGYÉPSZER 2, 3. Iparcikk Kisker 0 pont.
A csoportmérkőzések után a három első helyezett jutott a döntőbe. A döntőben: SKÜ - St. Síküveggyár 2:0, SKÜ - AGROFIL 2:1, St. Síküveggyár - AGROFIL 2:0. Végeredmény: 1. SKÜ 4, 2. St. Síküveggyár 2, 3. AGROFIL 0 pont.
A küzdelmek befejezése után ünnepélyes eredményhirdetés következett. A MTSH nevében Répássy László, míg a SZMT megbízásából Tőzsér István nyújtotta át a legjobbaknak az oklevelet, a vele járó érmet, s az első helyezettnek, a SKÜ-nek a díszes vándorserleget. A SZMT Kupa védője tehát egy évig a SKÜ kispályás labdarúgó együttese, amely az alábbi csapattal dicsekedhetett: Sipos Ákos, Tajti János, Berta Tibor, Gáspár Sándor, Szeberényi Tibor, Lengyel Zoltán, Eisler Ferenc, Pálmai József, Smelkó Sándor, Lisztóczki István.