Várakozáson felüli teljesítmények.

Nők: STC - DVSC 88-44 (46-21). Salgótarján, v: Geng, Budai. STC: Miskolczi (34), Anda (18), Kövesdiné (15), Hegyi (9), Miklós (2). cs: Martinkó (8), Kővágó (2), Nagy, Hegedűs, Krenács. Edző: Szarvas József.
Az előző év tapasztalatai alapján a STC női kosárlabda csapata tartott a DVSC-től. Magassági fölényük már a mérkőzés előtt is szembetűnő volt. Külön gondot okozott az ellenfél legjobbjának, a ponterős Sonkolynak a semlegesítése. A szakvezetés kellemesen csalódott. A STC lendületes játékkal vezetést szerzett, és a 6. percben 8-2-re, a 11.-ben 22-6-ra elhúztak. A hazai csapat fölényét mindvégig megőrizte és magas fokú taktikai érettségről is tanúságot tett. Az ellenfél taktikai húzásaira azonnal válaszolni tudtak. A kitűnően dobó Miskolczi előtt ügyes megoldásokkal utat nyitottak. Érdekessége volt a találkozónak, hogy a szünet utáni hét perc alatt az ellenfél nulla pontjával szemben 16 pontot szereztek. A színvonalas győzelemhez Miskolczi kitűnő dobótechnikáján kívül Anda, Kövesdiné, Hegyi és Martinkó átlagon felüli teljesítménnyel járult hozzá.
Férfiak: STC - Honvéd Zrínyi SE 87-44 (40-18). Salgótarján, v: Geng, Budai. STC: Telek (6), Juhász (23), Tóth (8), Lajgut (32), Novák (4). cs: Pintér (10), Balogh (2), Szlivka (2), Klug. Edző: Bán József.
Az ellenfél erősen tartalékos csapattal érkezett Salgótarjánba. Így érthetően taktikája a játék lendületének lassítása, a 30 másodperces labdatartási idő kihasználása volt. A STC várakozáson felül helytállt. Gördülékeny, jó játékkal már a 7. percben 18-2-re vezettek. Majd a megszerzett előnyt, tovább növelték. Juhász kettős őrizet mellett játszott. Ez eredményességén érződött. Lajgut a védekezésből és a támadások befejezéséből egyaránt kivette a részét. Némileg pótolta a kikapcsolt Juhász elmaradt kosarait. A második játékrészben szóhoz jutott valamennyi cserejátékos. A véghajrában, a 15. percben 80-33-as állásnál a kezdő ötösből csak Lajgut és Juhász maradt a pályán. A cserejátékosok jól helytálltak. Az ellenfél némileg szépített veresége arányán.