Győzelmek az utolsó percben.

Férfiak: STC - MEAFC 82-81 (36-34). Salgótarján, v: Tímár-Geng, Gömöri. STC: Tóth (20), Lajgut (8), Juhász (24), Palla (6), Petrucsik (24). cs: Novák, Pintér. Edző: Bán József.
A mérkőzés előtt így hangzott a taktikai utasítás: 2+3-as zóna, Fodornak, az ellenfél legjobbjának semlegesítésével fűszerezve. Már az első percekben igen szoros volt a küzdelem. Jól működtek a védelmek. Az eredmény a 4. percben 4-0 volt. Nem változott a kép a továbbiakban sem. A hazaiak az ellenfélhez hasonlóan, távoli dobásokra kényszerültek. Petrucsik járt elől jó példával. A félidőben szerény különbséggel fordultak Juhászék. Szünet után a 9. percig állandósult a 6-8 pontos hazai vezetés. Ezután fordult a kocka. A 16. percben a MEAFC vette át az irányítást 73-72-re, majd az utolsó perc kezdetén 79-78-ra vezettek. Újból az utolsó perc döntött. A két Stécé mezőnykosárra az ellenfél csak két eredményes büntetődobással tudott válaszolni. A győzelmet ezúttal a lelkesedés mellett a jó teljesítmények biztosították. Lajgut eredményesen őrizte Fodort, szünet után pedig Juhász a védekezésben nyújtott jó teljesítményt.
Nők: STC - MEAFC 58-55 (32-23). Salgótarján, v: Tímár-Geng, Gömöri. STC: Miskolczi (28), Kővágó, Miklós (4), Martinkó (10), Bablena (6). cs: Hegyi (10), Krenács, Hegedűs, Válóczi. Edző: Szarvas József.
A STC ezúttal erős ellenfelet kapott. Az előző évi találkozók mérlege két sima tarjáni győzelem volt. Az új szerzeményekkel magassági fölényt elérő együttes mindvégig nagy harcra kényszerítette a tarjániakat. A küzdelem váltott vezetéssel folyt a 11. percig. Innen négy perc alatt 26-14-re vezetést szerzett a Stécé. Szünet után a 6. percben még 42-33-ra vezettek. Ezután megtorpanás következett. Martinkó kipontozódása után 46-44-re felzárkóztak a vendégek. A gyors hazai átszervezés újból támadásba lendítette a csapatot. Az eladott labdák miatt az ellenfél pontkülönbsége ugyan csökkent, de sikeres büntetődobásokkal végül is a győzelmet kiharcolták. A találkozón mindkét oldalon kedvező jelenség volt a büntetődobások jó érvényesítése.