Jó csapatjáték és jó dobóteljesítmények.

SKSE - Hódmezővásárhely 90-45 (44-23). Salgótarján, v: Hável, Zsíros. SKSE: Miskolczi (27), Nagy, Kővágó (4), Anda (16), Bablena (20). cs: Hegyiné (13), Martinkó (4), Miklós (2), Krenács (2), Hegedűs (2). Edző: Szarvas József.
Már a bemelegítésnél kitűnt az ellenfél magassági fölénye. A nagy arányú győzelmét az újra formába lendült Kohász annak köszönhette, hogy az ellenfél a magas centereit felváltva szerepeltette. Így könnyen semlegesíthették azokat. A mérkőzés a hazai csapat fölénye jegyében folyt. A 7. percben 12-4, a 14. percben 26-18, a 20. perc elején pedig 42-21 volt a vezetésük aránya. Szünet után az utazás okozta fáradtság jelentkezett. A jól működő Kohász gépezet három perc alatt 25, az 5. percben pedig már 32 pontos előnyt harcolt ki. Ezzel a küzdelem eldőlt. Kiegyenlítetté vált később a játék, felváltva estek a kosarak. A nagy arányú győzelem fő részese Miskolczi, Hegyiné és Bablena volt. Feledtették előző heti gyengébb teljesítményüket. Egyenletesen jól játszott Anda is. Hét közben a kohászok az Egri SE ellen 74-41-re győztek. Az újabb négy pont a dobogó valamelyik helyére jogosítja a tarjáni csapatot. Sok minden függ az Eger-Szolnok rangadó végeredményétől.
SZEOL - SKSE 97-84 (63-44). Salgótarján, v: Hável, Zsíros. SKSE: Telek (4), Lajgut (15), Tóth (4), Juhász (42), Palla (11). cs: Petrucsik (4), Balogh, Szlivka, Pál (2), Novák (2). Edző: Szarvas József.
A bajnokságban behozhatatlan előnnyel vezető SZEOL igazolta első helyét. Annál örvendetesebb volt, hogy a Kohászok meglepően jól felnőttek ellenfelükhöz. Az első félidőben a 10. percig szoros volt a küzdelem. Felváltva hullottak a labdák a kosarakba. A 10. percben 28-26-nál egy pillanatnyi rövidzárlatot kihasznált az ellenfél, tíz ponttal elhúzott, és a félidő végéig a megtorpanó kohászokkal szemben 19 pontra növelte előnyét. Szünet után teljesen nyílttá vált a küzdelem. Felváltva estek a kosarak, s a Kohászok igen jó játékkal a második félidőt 38-34 arányban megnyerték. A színvonalat emelte a Kohászok ügyes taktikája. Juhász őrizete mellett (amint rés nyílott), Lajgut eredményesen tört a palánk alá. Szünet után elfáradt. A játék tanulsága, hogy a Kohászok nagyobb teljesítményre is képesek lennének, csupán egy eredményes második center hiánya az akadály. Telek adottságai jók, csupán a dobóbiztonságát kell fokoznia.