Bálintné sikere a felnőtt férfiak mezőnyében.

A MHSZ salgótarjáni A típusú lövészklub tagjai több rangos versenyen szerepeltek a közel-múltban. Az egyik volt, a MHSZ országos bajnoksága. Ezen az erőpróbán a kisöbű sportpuska 60 fekvőben a felnőtt férfiak között Bálintné is rajthoz állt. A tarjániak versenyzőnője 580 köregységgel a dobogó 3. fokára került. Csapatban a salgótarjániak vitték el a pálmát (Bálintné, Bálint, Kosár, Földi) összeállításban az első helyezést érték el.
A standard puska 60 fekvőben a juniorok között Nagy Gyula 584 köregységgel második lett. A kisöbű sportpuska 120 összetettben, a férfiak között a tarjáni csapat 3. helyezést szerzett. A standard puska 3x20 összetettben az ifjúságiak ugyancsak kitettek magukért. Miklós egyéniben a 3. helyezést mondhatja magáénak, továbbá csapatban szintén a 3. lett a tarjáni A típusú klub. A csapat tagjai: Miklós, Krieger, Dormán Cs.
Az 1977. évi országos vidékbajnokság küzdelmein is több jó helyezéssel tűntek ki a klub tagjai. A junior férfiak összecsapásában a standard puska 60 fekvőben Nagy 589 köregységgel 6. lett. Az ifjúságiaknál Miklós a standard puska 3x20 lövő számban biztosan győzött 557 köregységgel. Légpuskában 372 köregységgel a 3. helyezést harcolta ki. A junior lányok mezőnyében a légpuska lőszámban Lukinich 369 köregységgel a 3. helyezést érte el. A felnőtt férfi sportpisztolyosok erőpróbáján Katkó 542 köregységgel a dobogó 2. fokára került. A versenyen szereplők egyben kiharcolták az idei országos bajnokság küzdelmein való részvétel jogát. Októberben bonyolítják le a fővárosban.