Rendkívüli elnökségi ülés a SKSE-nél.

Rendkívüli elnökségi ülést tartottak a SKSE-nél. Girtl József, a sportkör elnöke bevezetőjében arról szólt, hogy mivel a labdarúgó csapat kiesett a NB III-ból, és a stadion gyepszőnyege rossz állapotban van, ez a legjobb lehetőség arra, hogy felújítsák a pályát. A füves pálya felújítására a Népstadion Vállalatát kérték fel. Azonban nem csupán a játékteret teszik rendbe, hanem kijavítják a lelátón az ülőhelyeket is. Az állóhely felújítására jövőre kerül sor.
A labdarúgó csapat, amely a jövőben a megyei I osztályban szerepel, ennek megfelelően a Zója-ligeti salakos pályán játssza mérkőzéseit. Ezt a pályát azonban augusztus 7.-ig, a bajnokság indulásáig be kell keríteni. A sportkör elnöke szólt még arról is, hogy az öltöző épületében kicserélik a kazánokat, és egyéb munkálatokat is elvégeznek. A rendkívüli elnökségi ülés résztvevői egyhangúlag elfogadták Girtl József javaslatát. Egyben megállapodtak abban, hogy a szocialista brigádok segítségét kérik a munkálatok végzéséhez. Ez alatt a néhány hónap alatt sok mindent szeretnének elvégezni. A felújítási munkálatok csak akkor fejeződnek be, ha az anyagi támogatáson túl a dolgozók tevőlegesen is kiveszik részüket a munkálatokból.
A rendkívüli elnökségi ülésen bejelentették, hogy Szekula Józsefet a DVSC-nek, Kiss Istvánt pedig a Recsknek kiadta az egyesület.