Biztosan győzött Balassagyarmaton az üveggyári csapat.

St. Síküveggyár - SKSE 3:1 (2:1). Balassagyarmat, 1500 néző, v: Tompa. St. Síküveggyár: Baár - Nagy, Kászonyi, Borsos - Izsdinszki, Krivanek L. - Tábori, Szabó, Krivanek R., Czékmán (Fehérvári), Dudás. Edző: Szűcs László. SKSE: Szikora - Verbói, Kasza, Kiss (Bábel) - Lisztóczki, Gulyka, Romhányi - Bencsok (Tóth), Szekula, Angyal, Oláh. Edző: Tóth István.
A 25. percben Lisztóczki - Bencsok volt a labda útja, a kapu elé lőtt labda az egyik üveggyári védő lábáról leperdült Angyal elé, aki a jobb sarok felé lőtte, s Baár kezéből a felső sarokba vágódott, 0:1. Nem sokáig örülhettek a vezetésnek a Kohászok, mert két perc múlva Dudás hanyatt vetődve látványosan lőtt a jobb alsó sarokba, 1:1. A 32. percben növelte előnyét az üveggyári csapat. Tábori futott el a jobb oldalon, egy csellel elhúzott a védők mellett, kapu elé belőtt labdáját Czékmán Szabóhoz továbbította, aki belsővel talált a bal sarokba, 2:1.
Szünet után a 67. percben Dudás szabadrúgása nyomán a kapufáról vágódott le a labda, és a védők felszabadítottak. A 78. percben Baár kiejtett egy erős lövést, Tóth ott termett, és a kapufára rúgta a labdát. A kapu felszabadult. A 86. percben esett az üveggyáriak harmadik gólja. Jobb oldali szögletrúgás után Tábori fejjel csúsztatta a labdát a kapu közepébe, 3:1.
Jó iramú találkozón megérdemelten nyert a St. Síküveggyár. Az első félidőben több kapu előtti helyzetük volt, mint a kék-fehéreknek. Szünet után kiegyenlítettebb volt a játék, de biztosan tartották kezükben a mérkőzést az üveggyáriak. Az osztályozó első mérkőzésének megnyerésével a St. Síküveggyár jelentős lépést tett a csoportgyőzelem felé. Jók: Krivanek L. (a mezőny legjobbja), Nagy, Kászonyi, Dudás illetve Lisztóczki, Angyal.