Nehéz mérkőzésen értékes két pont.

SKSE - Honvéd Papp J. SE 2-1 (1-1). Salgótarján, 600 néző, v: Bondnár. SKSE: Szikora - Verbói, Kasza, Kiss - Szőke (Romhányi), Gulyka, Lisztóczki - Bencsok (Tóth), Szekula, Angyal, Oláh. Edző: Tóth István. Papp J. SE: Fekete - Borsos, Derzsényi, Szűcs I. - Sipos, Duliban (Ligeti) - Pallai (Móricz), Szilágyi, Szűcs II., Stark, Polyák. Edző: Vágó György.
Főleg a SKSE szempontjából volt nagy jelentősége a találkozónak. A Kohászok idegesen kezdtek. A vendégek gólja nem sokáig váratott magára. Gyors jobboldali támadás végén Szűcs II. éles beadását Pallai úgy fejelte kapura, hogy a labda Szikora kezét érintve jutott a hálóba, 0:1. A 4. percben Oláhval szabálytalankodtak a 16-oson belül. A megítélt 11-est Kasza laposan a bal kapufa mellé lőtte! (Ez is mutatta a hazaiak idegességét.) Ezután hosszú ideig a két 16-os között vándorolt a labda. A 21. percben Szekula szorongatott helyzetben kapu mellé lőtt. A 40. percben Szőke a jobb oldalon vitte fel a labdát, élesen a kapu elé lőtt, Szekula átlépte a labdát és a jól érkező Oláh két méterről a kapu jobb oldalába gurított, 1:1. A vendégek még egy gyors ellentámadást vezettek. A 43. percben Polyák vitte el tisztán a labdát, már csak Szikorával állt szemben, de a hosszú sarok mellé lőtt.
Szünet után továbbra is küzdelmes volt a játék. Először a SKSE kezdett jobban. Az 52. percben azonban Pallai előtt nyílt gólszerzési alkalom, de a csatár a jobb alsó sarok mellett gurította el a labdát. A 60. percben jobboldalon vezettek támadást a vendégek, Polyákhoz került a labda, aki kapu fölé lőtt. A 63. percben Angyal futott el sokat ígérően, azután meglepődött a nagy helyzettől, és túlvezette az alapvonalon a labdát. Két perccel később Tóth lövését először kiejtette Fekete, majd megkaparintotta a labdát. Néhány percig ismét a vendégek támadtak. Két nagy helyzet is kimaradt. Már-már úgy nézett ki, hogy döntetlen marad az eredmény, amikor a 86. percben Angyal nagy lövést küldött a kapu irányába. A labda az egyik védőről Szekula elé perdült, aki habozás nélkül, kapásból óriási gólt lőtt, 2:1. A 89. percben Polyák már csak Szikorával állt szemben, nagy erejű lövését azonban a tarjániak kapuvédője bravúrosan hárította.
A mérkőzésen a gyors gól és a kihagyott büntető feltűnően idegessé tette a hazai csapatot. Így sok átadási hibával játszott a SKSE. Nehezen egyenlített a Kohász, és nagyon meg kellett küzdeni a győztes gólért. A vendégek helyenként nyugodtabban, céltudatosabban játszottak. Ennek ellenére a hazaiak (ha nehezen is) megérdemelten nyerték meg a nagyon fontos találkozót. Jó: Szikora, Szőke, Lisztóczki illetve Fekete, Szilágyi.