A lelkesedés diadala.

Salgótarjáni Síküveggyár - Salgótarjáni Kohász SE 1:0 (0:0). Salgótarján, 1000 néző, v: Tolnai. Síküveggyár: Baár - Nagy, Kászonyi, Radics - Borsos, Tábori - Krivanek L., Krivanek R., Csóri, Szabó (Dudás), Czékmán (Izsdinszki). Edző: Szűcs László. Kohász: Szikora - Verbói, Kasza, Kiss - Szőke, Gulyka, Romhányi - Bencsok (Tóth), Szekula, Lisztóczki, Zsidai (Bábel). Edző: Tóth István.
A két helyi csapat összecsapásán néhány percig tapogatózó volt a játék. Azonban már ekkor is látni lehetett, hogy a síküveggyáriak rendkívül nagy lelkesedéssel vetették magukat a küzdelembe. A 12. percben 20 méterre a kaputól szabadrúgáshoz jutott az üveges csapat. Krivanek II. átlépte a labdát és Krivanek I. nagy erővel a jobb kapufát találta el. Két perccel később egy kapu elé ívelt labdára három SKSE csatár ugrott fel, de Baár elvitte közülük. Csapkodó, alacsony színvonalú volt a játék. A 25. percben elvétették a labdát a síküveggyári védők, Bencsok üresen állt, de jobb oldalról leadott lövése a kapu mögé került. A 30. percben Szőke 25 méteres bombáját védte Baár. A 33. Percben Czékmán egészen az alapvonalig vezette a labdát, lövésszerű beadására Szikora kivetődött és elcsípte. A túloldalon Szekula előtt nyílt gólszerzési alkalom, de nagy helyzetben elhamarkodottan fölé lőtt a csatár.
Szünet után óriási erőbedobással kezdett a SKSE. Ekkor kettős cserét is végrehajtott Tóth István edző. A vendégek több mint negyedórán át beszorultak, önfeláldozóan védekeztek. A 48. percben Lisztóczki 12 méterről nagy helyzetben kapu mellé emelt. Az 52. percben jobb oldali SKSE támadás végén nagy bravúrral hárított Baár egy lövést. Néhány perccel később ismét Lisztóczki lövése adott munkát az üveggyáriak kapusának. Még egy veszélyes jobb oldali Kohász-támadást láthattunk, melynek végén hibáztak a belsők. Ezután ismét ellentámadásokat vezetett a vendégcsapat. A 70. percben Krivanek II. nagyszerűen indította a baloldalon társát, aki egészen az alapvonalig vezette a labdát, beadott, Szikora két alkalommal is hárította az üveggyári csatárok lövését, harmadszor azonban már tehetetlen volt. A néhány perccel korábban beállt Izsdinszki öt méterről a hálóba lőtt, 1:0. A túloldalon Szőke veszélyeztetett, majd a 79. percben Tábori ravasz lövését (mely a jobb felső sarokba tartott), védte Szikora. Az utolsó pillanatokban óriási küzdelem folyt a pályán az egyenlítő gólért, illetve a győzelem megtartásáért.
A NB III-as helyi rangadón a síküveggyári csapat nem ismert elveszett labdát. Az együttes minden tagja tudása legjavát nyújtotta. Inkább küzdelmes, mint színvonalas volt a találkozó. Kár, hogy a síküveggyári együttes nem néhány héttel ezelőtt harcolt ilyen nagy becsvággyal a Hajdúszoboszló, valamint a Borsodi Bányász ellen. Ezen a vasárnapon a lelkesedés diadala volt az 1-0-ás győzelem. Jó: Baár, Kászonyi, Borsos, Tábori illetve Szőke, Szekula.