Sok kosárral szerzett kettős győzelem.

Férfiak: St. Kohász - Szegedi Postás 91-56 (38-26). Salgótarján, v: Erdélyi és Patay. Kohász: Szabó (18), Tóth (10), Juhász (33), Palla (8), Lajgut (6). cs: Petrucsik (12), Balogh (4), Novák. Edző: Boronyai Tamás.
Érdekesen indult a találkozó. A kohászok kezdés után átvették a játék irányítását. Az 5. percben 10-5-re vezettek. Juhász a védekezésnél a saját palánk alatt jeleskedett. Az első pontokat a 15. percben szerezte. A támadásokat az első negyedórában is követte, a játék azonban úgy alakult, hogy a palánkról nem pattant hozzá a labda, mert Szabó, Palla és Tóth dobásai „csont nélkül” hullottak a kosárba. Juhász a szünet után behozta a kezdeti lemaradást. A mérkőzés végét jelző sípszóig 33 pontot szerzett. Az együttes jó játékkal, hullámzásmentesen, a szünet után növekvő dobóbiztonsággal, végig vezetve győzött.
Nők: St. Kohász - Szarvasi Főiskola 74-45 (41-18). Salgótarján, v. Bokodiné, Tímár-Geng. Kohász: Miskolczi (29), Gasparkovics (2), Kővágó (8), Anda (8), Bablena (10). cs: Hegyiné (4), Martinkó (9), Krenács (2), Zsidai, Tőzsér (2). Edző: Szarvas József.
Hasznosnak bizonyult, hogy a női csapat ellenfelének egyik korábbi bajnoki mérkőzését Egerben végignézte. Így taktikailag jól felkészült. Nőknél ritkán látható lendülettel kezdtek a Kohászok. Eredményesen alkalmazott taktikájuk mindvégig fölényt biztosított a számukra. A mérkőzés eredményére egy-két jellemző számadat: 8. perc: 18-9, 15. perc: 27-14, szünet utáni 6. perc: 51-33. Az egyéni megoldásokkal, s túl kemény védekezéssel egyensúlyozó szarvasiak csupán a szünet utáni pár percre tudták nyílttá tenni a küzdelmet. A hajrában Miskolczi, Bablena, Martinkó, majd újból Miskolczi kosársorozatai végül 29 pont különbségű győzelmet jelentettek.