Színvonalas játékkal továbbra is veretlenül.

Nők: Salgótarjáni Kohász - Mezőberény 79-46 (39-22). Salgótarján, v: Gidófalvai, Ballai. Kohászok: Bablena (21), Gasparkovics (6), Miskolczi (18), Kővágó (5), Anda (13). cs: Hegyiné (6), Martinkó (10), Tőzsér, Angyal, Szarvasné. Edző: Szarvas József. A rutinos ellenféltől tartott a SKSE. Az előző héten a NB II harmadik helyezettjét, a SZMTE-t saját otthonukban győzték le. Félelmük alaptalan volt. Jól kivitelezett taktikájuk, magassági fölényük 18-12 után a sorozatban dobott 15 ponttal tulajdonképpen már győzelmet is jelentett. Szünet után előnyüket a túl keményen védekező ellenféllel szemben is 35 pontra növelték.
Szarvas József: Az 1+3+1-es felállásunk ellenszerét nem találta meg ellenfelünk. Győzelmünk alapja magassági fölényünk volt. Miskolczi mindkét félidős jó játéka, dobóbiztonsága és határozott labdaszedése, valamint Bablena szünet előtti ponterőssége nagyban hozzájárultak a győzelemhez. A kezdő ötös többi tagja is helyenként átlagon felüli teljesítményt nyújtott.
Férfiak: Salgótarjáni Kohász - Békés 102-84 (47-33). Salgótarján, v: Gidófalvai, Ballai. Kohász: Palla (15), Juhász (42), Szabó (9), Lajgut (15), Petrucsik (10). cs: Novák (2), Szlivka, Tóth (5), Telek (4). Edző: Boronyai Tamás. Csak az első percekben volt nyílt a küzdelem. A vezetést 16-16-ig többnyire az ellenfél szerezte. A játékba lendült kohászok három perc alatt húsz pontot dobtak. Kitűnő védekezéssel megakadályozták ellenfelüket a pontszerzésben. Ebben a periódusban Juhász a palánk alatt ellenállhatatlan volt. A játék színvonala a szünet után sem csökkent. A hazaiak ekkor a bűvös százas határ átlépéséért sikeres dobóversenyt rendeztek.
Boronyai Tamás: A száz ponton felüli győzelem mellett igen jó benyomást keltett, s növelte játékunk értékét valamennyi taktikai húzásunk jó kivitelezése, s a harcos hozzáállás. A szabad labdák megszerzéséért a jövőben keményebben kell küzdenünk. Egyénileg ezúttal Juhász és Szabó játéka volt kiemelkedő.