Oláh Krisztina sikere.

Salgótarjánban került megrendezésre az év utolsó első osztályú országos női tőrversenye, mely már hagyományosnak számít. Azok számára, akik még nem védték meg az I. osztályú minősítésüket, ez a verseny volt az utolsó, ahol bizonyíthattak. A rajtnál harmincnégyen jelentek meg. A hazai színeket Bártfai, Magyar, Marcsicsek, Oláh, Somogyi és Szaniszló képviselték. A versenyre az összes nagy fővárosi egyesület elküldte versenyzőit, de érkeztek vívók Tatáról, Szentesről, Ózdról és Pécsről is. Az indulók között volt Száray Márta, az MTK-VM versenyzője, a felnőtt válogatott keret tagja, Stefanek G., az ÓKSE versenyzője, a legutóbbi junior tájékoztató győztese, Tuschák és Nyikos, mindketten a Bp. Honvéd versenyzői, az ifjúsági válogatott keret tagjai.
A hazai versenyzők közül a selejtezők levívása után már csak Bártfai és Oláh került a középdöntőbe, ahonnan azonban csak Oláh Krisztina jutott döntőbe. A tarjáni vívónő jó formában, magabiztosan vívott, a selejtezőben mindössze két tust kapott, s a verseny további részében is mindössze egyetlen egyszer szenvedett vereséget Nyikostól. A döntőbe ezzel a vereséggel került, ahol sorban legyőzte összes ellenfelét. Nyikos volt az egyetlen versenyző, aki veretlenül jutott a döntőbe, ott Szárayt nem tudta legyőzni, így már neki is volt egy veresége.
A döntő kétharmad részének levívása után már nem volt kétséges, hogy kettőjük közül kerül ki a győztes. Miután mindketten 7-7 győzelemmel végeztek, az elsőségért holtversenyt kellett vívniuk. És szinte pontosan megismétlődött a tavalyi verseny, ahol Oláh szintén holtversenyt vívott az első helyért, és sajnos veszített.
A döntő végeredménye: 1. Nyikos (BHSE) 7, 2. Oláh (SKSE) 7, 3. Bakos (BHSE) 6, 4. Száray (MTK-VM) 5, 5. Tátrai (BHSE) 4, 6. Pádár (BSE) 2, 7. Tuschák (BHSE) 2, 8. Stefanek (ÓKSE) 2, 9. Nágel (BSE) 1 győzelem.