A vendégek közelebb álltak a győzelemhez.

Sátoraljaújhelyi Sp. MEDOSZ MÁV - SKSE 0-0. Sátoraljaújhely, 300 néző, v: Brinken. Sátoraljaújhely: Vakles - Sütő, Forgács, Lisovszki - Bobkó, Csongrádi - Dobai (Kovács), Sztankó, Kiss (Tokár), Suller, Dutkievicz. Edző: Szakál Miklós. Salgótarján: Hulitka - Verbói, Kasza, Kiss - Szőke, Gulyka - Romhányi, Bencsok, Bábel (Szekula), Lisztóczki, Oláh. Edző: Tóth István.
Szemerkélő esőben, nagy szélben, rendkívül mély talajú pályán indult a játék. Az első néhány percben a hazaiak próbálkoztak bevenni a vendégek kapuját. Nyolc perc elteltével azonban feljött a SKSE. A jobb oldalon Bencsok szögletet harcolt ki, majd egy szabadrúgás és újabb szöglet jelezte a vendégek mezőnyfölényét. A 20. percben Szőke távoli lövése kerülte el a bal felső kapufát. Szemmel láthatóan a SKSE jobban alkalmazkodott a talajhoz, és a jól kiemelt labdákkal, hosszú indításokkal minden esetben zavart keltett a hazaiak kapujánál. A 28. percben Dutkievicz emelt kapu fölé. A hazaiak idegesen játszottak, a vendégek viszont higgadtan. A 32. percben formás baloldali Kohász támadás végén Bábelt nagy üggyel-bajjal szerelték a hazai védők. Aztán két SKSE szöglet következett még és a félidő befejezése előtt Oláh ment el sokat ígérően, de belőtt labdájáról lemaradtak a társak.
Szünet után egy távoli újhelyi szabadrúgást védett Hulitka, majd baloldali Kohász-támadás után Bábel fejelt kapu fölé. A 61. percben Suller jó helyzetben nem találta el a SKSE kapuját. A 70. percben Lisztóczki nagyszerű labdát ívelt a kapu elé, de a védők hárítani tudtak. A 74. percben Bencsok közelről a kapusba fejelt. Három perccel később Bencsok nagyszerűen tört kapura, de a labdát a kifutó Vaklesbe lőtte. A labda a felfutó Szőke elé került, aki habozás nélkül lövésre szánta el magát, de nagy erejű lövése elkerülte az üres kaput. Az ellentámadás során Dutkievicz fejelt 5 méterről kapu mellé, majd a 88. percben Oláh tört ki a hazai védők gyűrűjéből, „lábában volt” a győztes gól, de nagy helyzetben hibázott.
A két együttes már azért is dicséretet érdemel, hogy a nehéz talajon végig „dagasztotta” a mérkőzést. A SKSE ezen a találkozón taktikailag érettebbnek bizonyult. Jobban feltalálta magát a mély talajon, gólt azonban nem tudott elérni. Szünet után gyorsabbá vált a hazaiak játéka is, a SKSE azonban ekkor sem tört meg, sőt Bencsok és Oláh révén gólokkal is nyerhetett volna. Jó: Lisovszky, Dutkievicz illetve Szőke (a mezőny legjobbja), Romhányi, Hulitka.