A SKSE nyerte a rangadót.

SKSE - Bgy. SE 2-1 (0-1). Balassagyarmat, 2500 néző. v: Eőry. St. Kohász: Rádi - Verbói, Tajti, Kiss - Szőke, Kasza, Gulyka - Bencsok, Lisztóczki (Angyal), Szolnoki (Szekula), Oláh. Edző: Tóth István. Balassagyarmat: Szőke - Pribeli, Jelen, Szebeni - Erdélyi, Hornyák - Szalai, Hugyecz (Palotás), Trubini, Ferencsik, Szedlák. Edző: Tományi Pál.
A második percben Erdélyi kapásból lőtte 25 méterről a labdát Rádi kapujára, de az mellé szállt. Az 5. percben ellentámadást vezetett a vendégcsapat, és Szebeni az utolsó pillanatban emelte ki az ide-oda pattogó labdát az 5-ös sarkáról. A 10. percben Lisztóczki lövését Szőke a kapufa tövénél előrevetődve védte. A 13. percben megszerezte a vezetést a hazai csapat. A tarjáni térfél közepéről, a jobb oldalról Szalai szabadrúgása szállt be a 16-oson belülre. Ferencsik előrevetődve fejelt és a labda Rádi kezéből a kapu közepébe jutott, 0:1. Idegesen játszott mindkét csapat, sok volt a labdakezelési hiba. Ennek ellenére szemre a BSE adogatott jobban, több támadást vezettek. A 25. percben Szőke a 16-osig kifutva lábbal tisztázott az oldalvonalon túlra. A másik kapunál Hugyecz csúsztatott lövését védte a kapus. A 30. percben Jelen szabadrúgása szállt kapu fölé. Két perc múlva Szolnoki lövését Szőke tolta ki a mezőnybe. A 35. percben a felezővonalnál Szebenit a játékvezető után rúgás miatt kiállította. A tíz főre fogyatkozott hazai gárda ennek ellenére kis híján növelte előnyét. A 44. percben Szedlák két védőt is kicselezve betört a 16-osra, de a merészen kifutó Rádi belevetette magát a lövésbe. A lepattant labdát a szélső ismét megszerezte, az alapvonaltól a kapu elé ívelte, de Verbói kétségbeesetten szögletre rúgta a labdát úgy, hogy alig szállt el a felső léc felett.
Szünet után egyre többet támadott a tarjáni csapat. Érezték a kiegyenlítés lehetőségét, de egyelőre a BSE, ha nehezen is, de tartotta magát. Az 58. percben Szőke nagy bravúrral hárított egy kapu közepébe tartó labdát. A 65. percben Szalai egy csel után egyedül tört kapura, és bár vihette volna a labdát, de 15 méterről elhamarkodottan lőtt, így a kapus védte a labdát. Két perc múlva a szélső ismét betört a 16-osra, buktatták, és a játékvezető a 11-es pontra mutatott. A vendégcsapat reklamálására a partjelzőhöz ment és rövid tanakodás után visszavonta ítéletét, majd szabadrúgást ítélt. A 79. percben megszületett a levegőben lógó kiegyenlítés. Szabadrúgáshoz jutott a SKSE. Szőke futott a labdának, és az erős lövés a sorfalon irányt változtatva jutott a balalsó sarokba, 1:1. Egyre nehezebben állta a rohamokat a hazai védelem. A 86. percben 20 méterre a gyarmati kaputól ismét szabadrúgáshoz tették le a labdát a tarjániak. A hét perccel ezelőtti jelenet megismétlődött, de ezúttal Angyal lövése a jobboldali kapufa tövénél jutott a hálóba, 2:1. A 90. percben Szedlák baloldali támadása után lövése keresztbe elszállt a kapu előtt.
Két ellentétes félidőt látott a közönség. A hazaiak bizonyítani szerettek volna, és megőrizni veretlenségüket. A vendégcsapatot fűtötte a tavaszi 0:6-ért a visszavágás vágya. Az első félórában a BSE-nek állt a mérkőzés, de a kiállítással nehéz helyzetbe hozták saját magukat. Szünet után érezni lehetett, hogy a kiegyenlítés már csak idő kérdése. A visszavont büntető fordulópontot jelentett. 11 perccel a befejezés előtt az ügyesen kihasznált két szabadrúgással a vendégcsapat maga javára fordította a mérkőzést. Jó: Szőke (a mezőny legjobbja), Gulyka, Angyal illetve Pribeli, Hornyák.