Sok gólhelyzet kimaradt.

Salgótarjáni Kohász - Borsodi Bányász 3:0 (1:0). Salgótarján, 500 néző, v: Fehér II. St. Kohász: Hulitka - Verbói, Kasza, Nyéki - Szőke, Gulyka - Kiss (Szolnoki), Bábel, Lisztóczki, Oláh (Romhányi), Bencsok. Edző: Tóth István. Borsodi Bányász: Soltész - Bódis, Csipke (Fazekas), Balogh (Szukán) - Földesi, Kovács - Geregur, Grolmusz, Pincsák, Novek, Horák. Edző: Nyíri Zoltán.
Kezdés után a hazai csapat jobb oldalról szögletet ívelt be, a bal kapufán csattant a labda. A vendégek a 7. percben formás támadást vezettek, de végül Pincsák öt méterről kapu fölé bombázott. (Ezzel a Borsodi Bányász el is lőtte a puskaporát.) Sorozatos hazai rohamok következtek, és a 14. percben újra a vendégek jobb kapufáján csattant a labda. Bábel lőtt kapu mellé, majd Oláh kapásból kapu fölé. Beszorultak a vendégek. A 30. percben megszületett a SKSE vezető gólja. A 16-oson álló Bencsokhoz került a labda, aki habozás nélkül, kapásból nagy gólt ragasztott a kapu jobb oldalába, 1:0. A szünet előtt egy hatalmas lövés után Soltész kezéről a jobb kapufára vágódott a labda, majd elhagyta a játékteret.
Szünet után továbbra is a SKSE rohamozott. A 47. percben Lisztóczki baloldalon vezette fel a labdát, sikerült a kapu elé ívelnie, Bencsok jó ütemben érkezett, és emelt a hálóba, 2:0. Továbbra is SKSE támadásokat láthattunk. Az 52. percben Verbói vágtatott el a jobb oldalon, az alapvonal közeléből beadott, és Oláh közelről a hálóba továbbított, 3:0. Ekkor érthetetlenül leállt a SKSE. Úgy nézett ki, elég a három gól. A támadásokban már nem volt átgondolás, átütőerő. A Borsodi Bányász védelme könnyen tudott hárítani. A 82. percben Bencsok lövése alig kerülte el a balkapufát, majd óriási bravúrral védett Soltész egy labdát. A vendégek itt-ott a mezőnyben kombinálgattak, de alig jutottak el a hazaiak kapujáig. A 84. percben Bábel csípett el egy labdát, észrevette, hogy Soltész kint áll, nagy lövést küldött kapura, de a kapus résen volt.
A SKSE még mindig nem heverte ki a Balassagyarmaton elszenvedett 6:0-ás vereséget. Az együttes félénken játszott, különösen a második félidő 60. percétől. Nem használták ki a vendégek megingását. Pedig ez a mérkőzés jó alkalom volt a gólkülönbség javítására. A SKSE nem élt ezzel a lehetőséggel, megelégelték a 3:0-ás győzelmet. A vendégek egy percre sem tudták kétségessé tenni a tarjániak győzelmét. Jó: Szőke (a mezőny legjobbja), Gulyka, Bencsok illetve Bódis, Földesi.