Hengereltek a Kohászok.

Salgótarjáni Kohász SE - Sátoraljaújhely 5:0 (1:0). Salgótarján, 500 néző, v: Szendrő. S. Kohász: Hulitka - Nagy, Kasza, Nyéki - Szőke, Gulyka - Kiss (Szabó), Bábel, Szolnoki, Lisztóczki, Bencsok. Edző: Tóth István. Sátoraljaújhely: Szakál - Dobai, Forgács, Lisovszki - Sütő, Szűcs - Csongrádi (Perecsi), Sztankó, Suller, Tokár, Dutkievitz. Edző: Cserépy László.
A szél támogatásával kezdte a hazai csapat a játékot. Először a vendégek kapuja került veszélybe, majd a túloldalon Tokár nagy helyzetben a kapu fölé fejelt. Fokozatosan belelendült a hazai csapat. Bencsok nagyszerű cselsorozattal ment el, de aztán felszabadítottak a védők. A 15. percben Szolnoki nagy erejű lövését kiejtett Szakál, de másodszorra megkaparintotta a labdát. Két perccel később Bábel csípett el egy hazaadott labdát, a kapus mellett elpöccintette azt, de a befutó Forgács a gólvonalról szögletre hárított. A 25. percben nagyszerű SKSE akció végén Bencsok mintegy 15 méterről nagy lövést küldött kapura, a labda a bal felső sarokban kötött ki, 1:0. Sorozatos Kohász-támadások következtek, a vendégek inkább védekeztek. A 40. percben Szolnoki nagy lövést küldött kapura, amely a bal alsó kapufa mellett hagyta el a játékteret.
Szünet után sokkal ötletesebben játszott a SKSE. Az 50. percben Szolnoki Lisztóczki elé tálalt, aki a kifutó kapus mellett a jobb alsó sarokba bombázott, 2:0. A 63. percben Szőke óriási erejű lövése a felső lécről vágódott a gólvonalra, és a befutó Lisztóczki a megdermedt kapus kezei között fejelt a hálóba, 3:0 Beszorultak a vendégek. Tűzijáték volt a sátoraljaújhelyi kapu előtt, majd egy gyors ellentámadás végén Hulitka nagy bravúrral tudott menteni. A 71. percben Szolnoki Szőkéhez továbbított, aki mintegy 18 méterről védhetetlenül bombázott a jobb felső sarokba, 4:0. A vendégeke ellentámadásokkal próbálkoztak, melynek végén egy szögletet harcoltak ki. Hulitka az utolsó pillanatban lábbal tudott menteni. A 81. percben Bábel sokat ígérően futott el a baloldalon, a kapu elé belőtt labdájára Bencsok jó ütemben érkezett, a csatár nem is hibázott, közelről a hálóba lőtt, 5:0.
A mérkőzés első félidejében szervezetten, jól védekezett a vendégcsapat. A hazaiak, bár sokat lőttek kapura, nem tudtak gólokat elérni. Szünet után a SKSE higgadtan, ötletesen játszott. A laposan vezetett támadások megzavarták az újhelyi védőket. Az eredmény a vendégek számára hízelgő. Jó: Szőke, Lisztóczki, Bencsok illetve Lisovszki, Tokár.