Nyomasztó mezőnyfölényben.

Salgótarjáni Kohász SE - Hejőcsabai Cement SE 3:1 (1:1). Salgótarján, 500 néző, v: Petrovai. SKSE: Hulitka - Nagy, Kasza, Nyéki - Szőke, Gulyka - Tóth (Zsidai), Bábel, Szolnoki, Lisztóczki, Bencsok. Edző: Balga Károly. Hejőcsaba: Várnai (Szőke) - Zajácz, Temesvári, Kozma (Szabó) - Lévai, Kunfalvi - Várkonyi, Laczkó, Krisztián, Jáger, Vodicska. Edző: Osváth Endre.
A találkozó mély talajú pályán kezdődött. A gólra sem sokáig kellett várni. A 2. percben Szolnoki nagyszerű labdát továbbított Lisztóczki elé, aki két lépés után lövésre szánta el magát. Nagyszerűen eltalált labdája a jobb kapufáról vágódott a kapu baloldalába, 1:0. A vendégek két perc múlva egyenlítettek. Ártatlannak látszó támadás végén Krisztián lőtt mintegy 10 méterről kapura, a labdát Hulitka kiütötte, de a jó ütemben érkező Vodicska a bal alsó sarokba lőtt, 1:1. Ezután nyomasztó volt a hazaiak fölénye. Még a védők is több alkalommal megpróbálkoztak lövésekkel. A 20. percben Szolnoki lőtt kapu fölé, majd Szőke 30 méteres bombáját védte a kapus. A túloldalon Vodicska lőtt kapu fölé. A vendégek mind jobban beszorultak, a SKSE azonban nem tudta értékesíteni a kínálkozó helyzeteket.
Szünet után a 48. percben Bencsok nagyszerűen futott el a jobb oldalon, mintaszerű beadását Bábel fejelte a hálóba, 2:1. Ekkor még nem adták fel a hejőcsabaiak. Még két támadást vezettek, majd a mérkőzés végén a hazai csapat egy kapura játszott. Az 58. percben egy előre ívelt labda Temesváriról Szolnoki elé perdült, aki 11 méterről habozás nélkül óriási erővel lőtt a kapu baloldalába, 3:1. A SKSE mind jobban belelendült. Feltűnő volt Szőke lövőkedve, Bencsok is több alkalommal „kevert bajt” a vendégek kapujánál. A 75. percben Szolnoki nagy erejű lövése szállt kapu fölé, majd két szögletet ívelt be a SKSE. Bábel emelt kapu fölé, majd Szőke lövését ejtette ki a kapus. Az eredmény már nem változott.
A találkozón a vendégek védekezésre rendezkedtek be. Az első húsz percben egyenrangú ellenfél volt a Hejőcsaba, ezt követően mind jobban elfáradt a vendégcsapat, és a SKSE jóval nagyobb arányban is győzhetett volna. Jó: Nagy, Gulyka, Bencsok. A vendégcsapatból senki sem nyújtott átlagon felüli teljesítményt.