Idényzárás a kosarasoknál.

Nők: SKSE - Törökszentmiklós 99 - 34 (42 - 11)
Salgótarján, 100 néző. SKSE: Takács (26), Sipos (6), Miskolczy (22), Fazekas (7), Angyal (16). Csere: Lukács (16), Hegedűs (4), Sólyom (2), Karakasev (-). Edző: Szarvas József.
Az „őszi” sorozat utolsó mérkőzésén, hazai környezetben, már az első percekben megmutatkozott a Kohász csapat nagyobb tudása a gyenge játékerőt képviselő vendégek ellen. Határozott védekezéssel és a támadások gyors vezetésével fokozatosan növelte előnyét az SKSE. A félidő utolsó tíz percében a tarjáni lányok 22 pontot dobtak, míg az ellenfél csak néggyel tudott válaszolni. Szünet után sem változott a játék képe, egyre inkább a hazaiak irányították az eseményeket. Főként Lukács és Takács révén látványos megoldásokkal, szép kosarakat értek el. A mérkőzés végét már csak a bűvös 100 pont elérése tette izgalmassá. Ez végül is nem sikerült, de a Miskolczy által irányított Kohász-együttes szép győzelemmel zárta a bajnokság első „félidejét”.
Férfiak: SKSE - Hódmezővásárhelyi VSE 76 - 73 (37 - 39)
Salgótarján. 200 néző. SKSE: Dániel (6), Balogh (11), Tóth (16), Juhász (30), Laczkó (13). Csere: Szabó (-), Novák (-). Edző: Laczkó Sándor.
A találkozó előtt már érezhető volt a feszültség mindkét csapat játékosain, de különösen a vendégeken ütközött ki. A salgótarjániakat Balogh távoli - nem egyszer 3 pontot érő - kosarai megnyugtatták, így eleinte a támadásokat sikerrel fejezték be a hazaiak. A félidő közepére felzárkózott a HVSE elsősorban a volt egri játékos, Czuprák pontjaival. A szünetig felváltva estek a kosarak a palánknál, némi vásárhelyi előny azonban végig megmaradt. Fordulás után a vendégek egész pályás letámadással kezdtek, és ezekben a percekben a tarjániak nem érezték a játék ritmusát. Az eladott labdákra és a kihagyott helyzetekre mindig kosárral válaszolt az ellenfél. A félidő közepére azonban a volt NB I-es csapat elfáradt, és ettől kezdve a személyiket is kitűnően értékesítő Juhásszal az élen egyre inkább felzárkóztak a hazaiak. Az utolsó percekben Tóth hárompontos és Juhász palánk alóli kosaraival egyenlített az SKSE. A lefújás előtt, a közönség lelkes szurkolása közepette, pattanásig feszült légkörben, Laczkó 3 pontot érő kosarával szerezte meg a győzelmet a Kohász-csapat. Laczkó Sándor: A boldogságtól énekelnék, ha tudnék!