Három magyar bajnoki cím Galyatetőn.

Galyatetőn megállás nélkül folynak a magyar síbajnokság küzdelmei. A SKSE versenyzői kitűnően szerepelnek, és a biatlonszámok után újabb győzelmekkel, értékes helyezésekkel hívták fel magukra a figyelmet. A sífutóbajnokság második napján a váltószámokban is dobogóra kerültek a SKSE csapatai. A férfiak 3x10 km-es bajnokságán nagyszerűen küzdöttel Vinczéék, és a győztes Vasas mögött (2:14:18) az előkelő második helyet szerezték meg, megelőzve az esélyesebb Bp. Honvéd és az Újpesti Dózsa csapatát. A SKSE váltója, Vadas, Hrabecz, Vincze összeállításban 2:15:27-es idővel szerezte meg az érmet.
Jól szerepeltek a 3x5 km-es távon a lányok is. A bajnok Vasas (1:21:07) és a BKV Előre (1:28:50) mögött a Kohász-lányok Balázs, Zsidai, Martinkó összeállításban 1:30:16-tal harmadikok lettek.
Kitettek magukért a serdülő sífutók is. A lányok 4x3 km-es váltójában, a Szlivka Zsuzsa, Válóczi Erika, Fancsik Zsuzsa, Oláh Andrea összeállítású csapat, országos bajnok lett 55:55-el, megelőzve a Vasas (57:08) és a nagykőrösi gimnázium (1:02:11) csapatát. A fiúk 4x3 km-es versenyében a SKSE váltója a 3. helyen érkezett célba a Papp József SE és a Vasas mögött. Ebben a számban a SKSE B váltója is indult és 5. lett.
Nagyszerű tarjáni sikert hozott a maratoni versenyszám, a 30 km-es sífutás csapatversenye. A SKSE (Vincze István, Hrabecz Gyula, Vadas István) bajnoki címet szerzett a Bp. Honvéd és a Vasas előtt. Egyéniben Egervári Ottó (Bp. Honvéd) nyert, míg Vincze István holtversenyben Rosiwallal (Vasas) 3. lett, ugyanakkor Hrabecz 6.-ként érkezett célba.
A serdülő lányok 3 km-es csapatversenyében is SKSE győzelem született. Olyan együttes előtt, mint a Vasas. Egyéniben Sipos Ildikó (Vasas) győzött, mögötte Fancsik Zsuzsa és Szlivka Zsuzsa szerzett nagyon értékes helyezést. A fiúk 3 km-es bajnokságában Tóth (SKSE) holtversenyben 3. lett Máthéval, míg csapatban is ezüstérmet szerzett a győztes Papp József SE mögött a SKSE: A biatlonversenyeken és a sífutószámokban az eddigi Kohász-mérleg: 3 arany-, 4 ezüst- és 7 bronzérem!