Igazságos döntetlen.

SKSE - Gyöngyös 1:1 (1:1). Salgótarján, 800 néző, v: Balázs. Salgótarján: Rádi - Verbói, Kasza, Nagy - Szőke (Nyéki), Gulyka - Kiss, Bábel, Szolnoki, Lisztóczki, Romhányi. Edző: Tóth István. Gyöngyös: Varga - Bársony, Adonyi, Ács - Réti, Ullmann - Szonda, Gábor, Horváth, Bányai, Királyhegyi. Edző: Pallagi Róbert.
A 8. percben a hazaiak a baloldalról íveltek be szögletet, nagy kavarodás támadt a kapu előtt, végül a gólvonalon mentettek a Spartacus védők. A Gyöngyös is belelendült. A 18. percben Ács lőtt kapu fölé, majd Horváth lövését védte Rádi. A túloldalon Szőke vezette fel sokat ígérően a labdát, de beadásába beleléptek a védők. A 22. percben Bábel nagy helyzetben a kapus kezébe fejelt. A 25. percben Szőke a felezővonalnál, az egyik összecsapásnál rosszul esett, többperces ápolásra szorult, szünetben végleg elhagyta a játékteret. A 31. percben megszerezték a hazaiak a vezetést. Szolnoki hosszan vezette fel a labdát és a 16-os előterében, szabálytalankodtak a védők. A megítélt szabadrúgást Szolnoki a sorfal felett a kapu közepébe emelte, 1:0. A vendégek nagy erővel vezették ellentámadásaikat. Kétszer is veszélybe került a Kohász-kapu. A 38. percben egy kapu elé ívelt labdát Bányai lefejelt Ullmann elé, aki kapura perdített. A labda Rádi kezéből kiesett és a jól érkező Gábor közelről a kapu baloldalába lőtt, 1:1.
A második félidőt SKSE szöglet vezette be. Az 50. percben Bábel megsérült, néhány percre elhagyta a játékteret. Nyolc perccel később Szolnoki nagy erejű lövése zúgott el a bal kapufa mellett. A túloldalon Ács 22 méteres bombája alig kerülte el Rádi kapuját. A vendégek percei következtek, de a SKSE védelem jól zárt. A 85. percben Verbói elfutott a jobb oldalon, nagyszerű labdát emelt a kapu elé. Bábelnek arra is volt ideje, hogy megnézze a kaput, aztán a mérkőzés legnagyobb helyzetét kihagyva, mellé fejelt! Ellentámadásnál Ács hagyott ki gólszerzési alkalmat, majd beszorultak a vendégek. Még az utolsó pillanatban is megszerezhette volna a hazai csapat a vezetést, de a kínálkozó helyzet kimaradt.
A mérkőzés hajrájában is megszerezhették volna a győzelmet, de a kék-fehér csatárok rossz napot fogtak ki. A hazaiak nagyon megérezték Szőke kiválását, így végül meg kellett osztozkodni a bajnoki pontokon. A látottak alapján az eredmény valós. Jó: Kasza, Nagy, Szolnoki illetve Adonyi, Ács, Horváth, Bányai.