Győzött, ezzel bennmaradt a SKSE.

Salgótarjáni Kohász - DVTK 60:59 (34:27). Salgótarján, v: Raffael, Szabados. Kohász: Szert (12), Juhász (20), Palla (10), Tóth (8), Svantner (6). cs: Lajgut, Szabó (4), Petrucsik, Oszvald. Edző: Szarvas József.
A kiesést eldöntő találkozón megtelt és szűknek bizonyult a gépipari technikum nézőtere. A lelkesítésben egy percig nem volt hiány. Az első percek az ellenfélnek kedveztek: 4:0, 6:2, 9:6-ra vezettek. Ezt követően pár perces Kohász-fölény következett. A palánk alatt Juhász bátor betörései, Szert pontos távoli dobásai 17:10-es Kohász-vezetést eredményeztek. A személyik párharcában is a Kohász kezek voltak pontosabbak. A félidő végére az edző cseréket alkalmazott. Az ellenfél a lendületmegtörést kihasználta, s 26:22-re felzárkózott. A Kohászok újítottak, s 7 pontos előnnyel fordultak.
Szünet után változatosabbá vált a küzdelem, de az idegtépő percek nehezen múltak. Szabó kétkosaras belépője, Palla eredményes betörése 6-8 pontos vezetést jelentett. A sorsdöntő, a kritikus időpont az utolsó percekben következett be. Szert, a játékmester, sőt Palla is kipontozódott. Az ellenfél kihasználva a Kohász gyengülését, az utolsó percre 60:59-re megközelítette ellenfelét. A labdát a Kohászok két eredménytelen személyi dobással elvesztették. Az ellenfél taktikai hibájából - a győztes kosár kierőszakolása -, elmaradt. A labdát elvesztették, az utolsó 15 másodpercben újra Kohász kézen vándorolt, ez már a győzelmet és a további NB II-es szereplést jelentette!