Hópárbaj a megyei rangadón.

SKSE - Balassagyarmati SE 3:2 (1:1). Salgótarján, 500 néző, v: Fehér II. Salgótarjáni Kohász: Rádi - Verbói (Nyéki), Kasza, Nagy - Szőke, Gulyka - Kiss, Bábel, Szolnoki, Lisztóczki, Bencsok. Edző: Tóth István. Balassagyarmat: Treso - Pribeli, Jelen, Lajkó - Hornyák, Szilágyi - Szalai, Hugyecz, Ferencsik, Erdélyi (Csordás), Szedlák. Edző: Tományi Pál.
Rendkívül nagy erőbedobással kezdett a Balassagyarmat. Percekig a SKSE kapuja volt veszélyben. A 8. percben Kiss a baloldalon vezette fel a labdát, nagyszerűen középre tálalt, és a jó ütemben érkező Bábel nem hibázott, 1:0. Ezután ismét a vendégek percei következtek. Rádi több alkalommal bravúrosan hárított. A 20. percben góllá érett a balassagyarmati fölény. Szedlák a baloldalon elhúzott Verbói, majd a keresztező Kasza mellett és az alapvonal közeléből belőtte a labdát, amelyet Ferencsik közelről a hálóba továbbított, 1:1. A túloldalon Szőke lőtt kapu mellé, majd Hugyecz és Szalai hibázott óriási gólhelyzetben. Feltűnő volt, hogy a hazaiaknak nem ízlett a csúszós játéktér.
Szünet után továbbra is a vendégek irányították a játékot. Négy lövés zúgott el Rádi kapuja mellett. Az 55. percben Szedlák remek cselekkel húzott el a baloldalon, lövésszerű beadása a bal alsó kapufa tövéről jutott a hálóba, 1:2. (nagyszerű csatárteljesítmény volt). Még ugyanebben a percben egyenlített a hazai csapat, amely lényegében a mérkőzés fordulópontját is jelentette. Lisztóczki küzdött a baloldalon a labdáért, végül észrevette, hogy a kapu előterében Bencsok tisztán áll. Átívelt a jobboldalra, és a fiatal csatár, habozás nélkül, kapásból a kapu közepébe bombázott, 2:2. Ezután váltakozó küzdelem folyt a pályán, de a balassagyarmatiak ekkor is gyorsabban szőtték támadásaikat, lelkesebben játszottak. A 72. percben Bábel a kifutó kapus mellett is elhúzta a labdát, de az a jobb alsó kapufáról gördült a befutó védő elé, aki végül szögletre szabadított. Három perccel később Szolnoki szabadrúgását védte Treso, majd ugyancsak Szolnoki hibázott biztos gólhelyzetben. Már úgy nézett ki, hogy döntetlenül végződik a havas megyei párbaj, amikor a 88. percben Lajkó nem tudott mit kezdeni a labdával, szögletre is kirúghatta volna, de végül kapusát választotta. Treso azonban kiejtette a labdát, a szemfüles Bábel elcsípte, Bencsok elé perdített, aki habozás nélkül az üres kapuba talált, 3:2.
A megyei rangadón mindkét félidőben a vendégek játszottak ötletesebben, nagyobb volt átütőerejük. A SKSE igyekezett lassítani a játékot, de a kék-fehérek nem találták fel magukat a csúszós talajon. A Balassagyarmat főleg az első félidőben rohamozott veszélyesen, de lövéseiket nem kísérte szerencse. A játékidő második részében, az irreális talajon már a SKSE is több veszélyes helyzetet teremtett. A mérkőzés hajrájában lényegében a hazai rutinosabb együttes, ha nehezen is, de a maga javára fordította a találkozót. Jó: Nagy, Gulyka, Bábel, Bencsok illetve Szedlák, Hugyecz.