Vendég mezőnyfölény, hazai győzelem.

SKSE - Egri Vasas 2:0 (1:0). Salgótarján, 500 néző, v: Pálvölgyi. SKSE: Hulitka - Verbói, Kasza, Nagy - Szőke, Gulyka - Kiss, Bábel, Szolnoki, Fekete, Tóth (Szőllősi). Edző: Tóth István. Eger: Bende - Zay, Sipos, Mezei - Pázmándi, Barta - Hevér, Sulyok, Hajdú, Zajácz, Cseh. Edző: Várallyay Miklós.
A második percben Feketéhez került a labda. Zay elcsúszott, a csatár észrevette, hogy Bende messze elhagyja kapuját, és baloldalról félmagasan a kapu közepébe lőtt, 1:0. Ezután a vendégek fölényét négy szöglet is jelezte. Az egyik egri támadás végén Hajdú nagy lövést küldött kapura, a labda Hulitka kezéről a felső lécre, onnan a mezőnybe vágódott. A túloldalon Szolnoki jó érzékkel gurított vissza egy labdát, de a társak lemaradtak. A vendégek mind erőteljesebben támadtak, a hazaiak esetenként nyolc emberrel is védekeztek. A 25. percben Sulyok 16 méterről óriási lövést küldött kapura, de a bal felső sarokba tartó labdát Hulitka bravúrosan hárította. A félidő befejezése előtt Szolnoki lövése kerülte el a bal kapufát.
Szünet után a hazaiak is biztatóbban, erőteljesebben játszottak. A 49. percben Fekete fejelt veszélyesen kapura. Egy perccel később baloldalról szögletet ívelt be a hazai csapat, a labda Bábel elé került, aki két méterről a bal alsó sarokba perdített, 2:0. Ezután már változatosabb lett a játék. Az első félidei nyomasztó vendégfölényt felváltotta a hazaiak támadójátéka. A 68. percben Szőllősi nagy helyzetben a kapus kezébe fejelt. Ezután ismét a vendégek percei következtek. Barta 17 méterről nagy erejű szabadrúgást küldött kapura, Hulitka kiütötte a labdát, a befutó Cseh újra a kapusba lőtt. Ezután még két helyzetet hagytak ki a vendégek, majd hazai támadásokkal ért véget a találkozó.
Sorrendben az ötödik mérkőzésén szerepelt a SKSE, eredményesen. Ez jó mérleg, viszont a mérkőzésen, főleg az első félidőben sok átadási hibával játszott a hazai csapat. A vendégek támadtak többet, viszont a hazaiak kihasználták helyzeteiket így értékes két pontot szereztek. Jó: Hulitka (a mezőny legjobbja), Szőke, Szolnoki, Fekete illetve Pázmándi, Hevér, Zajácz.