Potyogtak a gólok, örült a közönség.

SKSE - Balmazújváros 12:1 (4:1). Salgótarján, 500 néző, v: Kövesfalvi. SKSE: Rádi - Szőllősi, Kasza, Nyéki - Szőke, Gulyka - Bábel, Szolnoki (Oláh), Rab, Fekete, Zsidai (Verbói). Edző: Tóth István. Balmazújváros: Szabó I. - Uri, Lupó, Juhász (Vaszilkó) - Szabó II. (Ferenczi), Jónás - Urbán, Orosz, Hegedűs, Oláh, Sólyom. Edző: Szabó Sándor.
Zászlócserével kezdődött az együttesek találkozója. Az első percben Bábel kapufát lőtt, majd jó labdát ívelt Zsidaihoz, aki közelről védhetetlenül fejelt a hálóba, 1:0. Ezután a SKSE átvette a csapkodó játékot, és nem vették észre, hogy lassú a balmazújvárosi védelem, minden alkalommal három-négy Kohász labdarúgó maradt lesen. A vendégek gyorsan kihasználták a csere lehetőségét, mert a rossz bemelegítés következtében ketten is lesérültek. Ennek ellenére, amíg futotta erejükből, még helyzetet is teremtettek a hazaiak kapujánál. A 32. percben Zsidai Bábel elé továbbított, de az utóbbi kapu mellé fejelt. Egy perccel később Szolnoki emelt a hálóba, 2:0. Aztán Zsidai mintaszerű fejese következett, 3:0. A 40. percben 11-eshez jutottak a vendégek, melyet Urbán értékesített, 3:1. Szünet előtt még Fekete lőtt gólt, 4:1.
A játékidő második részében Szolnoki hagyott ki gólszerzési alkalmat, majd Szőke lövését ejtette ki a kapus. Az 55. percben Szolnoki átadását Rab lőtte a hálóba, 5:1. Majd Kasza értékesített egy büntetőrúgást, 6:1. Ezután Fekete volt eredménye, 7:1. Majd a 63. percben fejről fejre szállt a labda, amíg Oláh közelről a hálóba bólintott, 8:1. Zsidai nagyszerű szólóját láthattuk, a kapust is kicselezve növelte a gólok számát, 9:1. Két Bábel gól következett, majd Fekete állította be a végeredményt, 12:1.
A találkozón a vendégek alárendelt szerepet játszottak. A SKSE nehezen talált magára, de végül sikerült sok gólt elérni. Annyi bizonyos, hogy a két együttes nem volt egy „súlycsoportban”. A sikertelenség láttán a vendégek beletörődtek a nagy arányú vereségbe. Jó: Kasza, Szőke, Zsidai, Fekete illetve Hegedűs.