Ötletesebben játszottak a vendégek.

Gyöngyösi Spartacus - SKSE 2:0 (1:0). Salgótarján, 1000 néző, v: Barna. Gyöngyös: Kovács - Nagy, Forgács, Réthy - Ács, Ullmann - Ferenc (Gombos), Adonyi, Bágyi, Bányai, Sármány. Edző: Pallagi Róbert. SKSE: Tajti - Nagy, Kasza, Nyéki - Szőke, Gulyka - Oláh, Bábel (Zsidai), Szolnoki, Fekete, Antal (Tóth). Edző: Walkampf Lajos.
Az első néhány percet tapogatózó játék vezette be. A 12. percben Bágyit szerelték a hazai védők a 16-os előtt, majd Szőke fölöslegesen forgolódott a labdával és ismét Bágyi elé tálalt. A csatár középre emelt és a jó érzékkel felugró Bányai a kapu jobb oldalába fejelt, 1:0. A 16. percben hazai szögletrúgás végén a labda a felső lécről vágódott a kapu mögé. Egy perccel később Oláh nagy lövése kerülte el a bal kapufát. A 25. percben ismét résen volt Kovács, a vendégek kapusa, szögletre hárított egy hatalmas lövést, majd egy távoli lövést másodszorra kaparintott meg. A 31. percben Bábel léc alá tartó lövését ismét szögletre hárította Kovács. A 41. percben Ullmann tisztán kiugrott, átemelte a labdát a kifutó Tajti felett és az, az üres kapu mellett hagyta el a játékteret. (Óriási helyzet volt.)
Szünet után Bányai nagy lövése rázta fel a kedélyeket. A 65. percben Szőke, Fekete volt a labda útja. Az utóbbi a kifutó kapusba lőtt. Ezután Bábel fejelt kapu mellé. A túloldalon Tajti védett egy bal alsó sarokba tartó szabadrúgást. A 79. percben Forgács nagyszerű labdával indította a jobb oldalon Bágyit, aki egészen az alapvonalig rajtolt, majd a kapu elé ívelt és a nagyszerűen felugró Bányai újabb fejesgólt szerzett, 2:0. A 85. percben Bányai hagyta faképnél a Kohászok védelmét, de szerencsére a kifutó kapus mellett a bal alsó kapufa mellé lőtt.
A találkozón a vendégek sokkal ötletesebben, céltudatosabban játszottak. A SKSE ugyan látszólag mezőnyfölényt harcolt ki, de legnagyobb helyzeteit sem tudta értékesíteni. Ezzel a vereséggel tehát tovább tart a tarjáni csapat hullámvölgye. Sőt, a Spartacustól elszenvedett hazai vereséggel a kieső zónába kerültek. Nagyon nehéz mérkőzések előtt áll még a tarjáni gárda, így most már a bennmaradásért kell majd küzdeni.