Hetven percig nyílt volt a küzdelem.

Salgótarjáni Kohász SE - Záhonyi VSC 2:0 (0:0). Salgótarján, 500 néző, v: Kövesfalvi. SKSE: Rádi - Kapás, Kasza, Nagy - Szőke, Szolnoki - Fekete, Lisztóczki, Gulyka, Bábel (Fodor), Antal. Edző: Walkampf Lajos. Záhony: Hegedűs - Máté, Jászfai, Ambrus II. - Kovács, Dalos - Szűcs, Balázs, Erdei (Szász), Karasz (Csépe), Mező. Edző: Somkereki György.
Kezdés után a hazai kapu került veszélybe, Balázs elől nagy helyzetben szögletre hárítottak a Kohász védők. Az ellentámadás során Szolnoki nagy erejű lövését ütötte ki Hegedűs. A 14. percben egy távoli lövés Rádi belső kapufáján csattant, majd ismét Szolnoki nagy erejű lövését láthattuk. A 24. percben Bábel nagyszerűen ugrott ki a védők közül, de óriási helyzetben a kifutó kapusba lőtt. Az első félidő utolsó negyedórájában meddő mezőnyfölényt harcolt ki a SKSE.
Szünet után rákapcsoltak a hazaiak. Főleg jobb oldalon vezettek támadásokat és Szolnoki ezúttal is távoli lövésekkel kísérletezett. Az 59. percben Fodor egészen az alapvonalig vezette a labdát, középre gurított, de Lisztóczki néhány méterről kapu mellé lőtt. Szőke hozott fel sokat ígérően egy labdát, nagy erejű lövése azonban a védőkről levágódott. A 71. percben végre megtört a jég. Szolnoki felismerte a helyzetet és Gulyka elé sarkalt egy labdát. A beállós óriási vágtával elhúzott a baloldalon a védők mellett, az alapvonaltól középre lőtt és a jó ütemben érkező Fekete három méterről a kapu közepébe talált, 1:0. Erősödött a SKSE nyomása. Szolnoki kétszer is a kapu fölé bombázott. A 83. percben újabb gól esett. Mintegy 35 méterre a kaputól közvetett szabadrúgást végezhetett el a hazai együttes. Szőke jó érzékkel pöccintette a labdát Szolnoki elé, aki hatalmas lövést küldött a bal felső sarokba. Hegedűs kezéről a pergő labda a jobb alsó sarokba hullott, 2:0. Az utolsó percekben még növelhette volna a SKSE az előnyét.
A találkozón az első félidőben a hazaiak nehezen lendültek játékba. Érdekesség, hogy a vezető gólt tíz emberrel szerezte a SKSE. A hazai csapat végig többet támadott és bár lelkesen védekezett a vasutas együttes, a SKSE ilyen arányban is megérdemelten győzött. Jó: Szőke, Szolnoki, Gulyka illetve Jászfai, Ambrus II., Kovács.