A nemzetközi porondon is helytálltak a SKSE versenyzői.

A SKSE sífutói az elmúlt napokban, a Szovjetunióban és Csehszlovákiában megrendezett versenyeken szerepeltek. Leningrád közelében Kavgoróban, a Szovjetunió síparadicsomában hadsereg spartakiádot rendeztek, ahol világbajnoki futómezőny állt rajthoz. A magyar csoportban helyet kapott Vincze és Vadas, a SKSE két kiválósága. A 30 kilométeres sífutásban 68-an vetették magukat a küzdelembe. Vincze a 28. lett. A 15 kilométeres számban 14.-ként ért a célba a tarjáni sífutó. A 4-szer tíz kilométeres váltóban, Vincze, Vadas, Egervári, Lehoczki összeállítású volt a magyar csapat. Itt is Vincze érte el a legjobb eredményt és ezzel a magyar csapatot a VI. helyre hozta fel.
A szomszédos Csehszlovákiában, a Tátrában került sor a biatlon nemzetközi bajnokságra. Az itt szereplő magyar csapatban Hrabecz (SKSE) is rajthoz állt, a 65 fős mezőnyben a 14. helyet harcolta ki a tarjáni fiú. A 21 csapat küzdelmében pedig a magyar együttes az V. helyen végzett.
Az eredményekhez csak gratulálni lehet. Ha figyelembe vesszük, hogy a Lengyelországban megrendezésre kerülő IBV-n szintén több SKSE fiatal képviseli hazánkat, akkor az elismerés hangján kell szólni a szakosztály munkájáról. A SKSE versenyzői által elért jó teljesítményeket pozitívan értékelte a Magyar Sí Szövetség is. Ennek alapján a SKSE-t kérte meg, a teljes kontingens biztosításával, március 19.-24. között Csehszlovákiában sorra kerülő Tátra Kupa sífutóverseny megrendezésével. Úgy érezzük, ennél nagyobb elismerésben nem részesülhetett volna a vidéki együttes.