Kiütéses Kohász győzelem.

Salgótarjáni KSE - Debreceni EAC 6:0 (3:0). Salgótarján, 400 néző, v: Asztalos. SKSE: Rádi - Kasza, Gulyka, Duzs - Szőke, Szolnoki (Fekete) - Fodor, Lisztóczki, Nagy, Bábel, Antal. Edző: Walkampf Lajos. DEAC: Varga - Palatic, Bujdosó, Csapó - Szabó, Liskó - Kiss, Burai, Bazsó, Luterán, Ungvári. Edző: Nagy Mihály.
Az első néhány perc nem úgy nézett ki, hogy a hazai csapat nagyarányú győzelmet szerez. Különösen a jobb oldalon veszélyeztettek az egyetemisták. Aztán gyors fordulat történt. A 10. percben Fodor száguldott el a jobb oldalon, beadását Szőke a kapus kezébe lőtte. Aztán Antal előtt nyílt gólszerzési alkalom. A 12. percben megszületett a hazaiak vezető gólja. Szőke mintaszerűen ugratta ki Fodort, aki elhúzott, laposan belőtte a labdát és a jól érkező Bábel lőtt a hálóba, 1:0. Hat perccel később a vendégek tizenhatosánál pattogott a labda, Lisztóczki felismerte a lehetőséget, kapura lőtt és a labda a bal alsó kapufáról került a hálóba, 2:0. Az egyetemi csapat egyre ritkábban került a labda birtokába. A SKSE viszont sok helyzetet dolgozott ki. A 35. percben Szőke Fodor elő tálalt, aki ismét elfutott és a pontosan érkező Lisztóczki a jobb sarokba lőtt, 3:0.
Szünet után sem változott a játék képe. Az 50. percben ismét jobb oldalon veszélyeztetett a SKSE. Szőke emelt Fodor elé, a szélső beadását Bábel hat méterről a hálóba küldte, 4:0. A 62. percben Antal húzott el a baloldalon, Bábel követte a támadást, aki meg is kapta a labdát és újabb gólt lőtt, 5:0. A 71. percben állította be a hazai csapat a végeredményt. Formás Kohász-támadást szögletre hárítottak a vendégek, majd a beívelés Antal elé került, aki nagy nyugalommal a hálóba továbbított, 6:0. Az utolsó negyedórában még két érvénytelen gólt lőtt és több helyzetet kihagyott a hazai csapat.
A SKSE minden csapatrészben felülmúlta ellenfelét és ilyen arányban is megérdemelten győzött. Jó: Fodor, Lisztóczki, Bábel, Nagy. Az egyetemisták közül senki sem dicsérhető.