Gólszüret a rangadón.

SKSE - Kisterenye 4:3 (1:2), Salgótarján, 500 néző, v: Domoszlai. SKSE: Vári - Kasza, Cserzsovszky, Nagy - Szőke, Szeberényi - Rezsnyák, Fekete, Szolnoki, Lisztóczki, Antal. Edző: Walkampf Lajos. Kisterenye: Koncsik - Mester, Ferenc, Szilágyi - Domonkos, Czene - Szabó (Králik), Dudás, Németh, Romhányi, Bozsik. Edző: Szomszéd Ádám.
Mint ahogyan arra számítani lehetett, küzdelmes mérkőzést vívott a SKSE a terenyeiekkel. A gól sem sokáig váratott magára. A 4. percben egy jobb oldalról beívelt szabadrúgást Németh előrevetődve kapura fejelt, a labdába Vári ugyan beleütött, de az a jobb sarokban kötött ki, 0:1. A túloldalon Antal hagyott ki egyenlítési alkalmat. A 10. percben a 16-osról közvetett szabadrúgást végezhetett el a hazai csapat. A lepöccintett labdát Antal, a bal felső sarokba vágta, 1:1. Ezután nyomasztó SKSE fölény jellemezte a játékot. A vendégek gyors elfutással kísérleteztek. A Kohászok rövid passzokkal próbálták megközelíteni a kisterenyeiek kapuját. Az összjátékban azonban számos hiba csúszott. A 25. percben Fekete ugrott ki nagy helyzetben, de Koncsik jó érzékkel védett. Az ellentámadás végén Vári ejtett ki egy pergő labdát. Majd Rezsnyák bal alsó sarokba tartó lövését védte a vendégek kapusa. A 42. percben jobb oldalról szögletet végzett el a SKSE. A belőtt labda az egyik védőről Romhányihoz került, aki mintegy 50 méteren át vezette azt Kasza kíséretében. Az elmélázó Vári mellett Romhányi a jobb alsó sarokba lőtt, 1:2.
Szünet után SKSE rohamokkal indult a játék. A 60. percben gyors jobb oldali Kohász támadás gördült a pályán. Szőke vezette hosszan a labdát, aztán a kapu elő ívelt, a közben lefejelt labda Rezsnyákhoz került, aki mesterien fordult le védőjéről, és a hálóba lőtt, 2:2. Hat perccel később ismét Szőke indította támadásba társait. Mintaszerű akció végén Lisztóczki szerezte meg a hazaiak vezetését, 3:2. A 62. percben Szőke hosszan előre lőtt labdájára Domonkos és Rezsnyák futott, a védő, a kimozduló kapus feje fölött a léc alá fejelte a labdát, 4:2 (öngól). A 67. percben Nagy és az egyik terenyei játékos összefejeltek, miközben Nagy kezével ütötte el a labdát a 16-oson belül. A megítélt büntetőt Dudás küldte a kapu közepébe, 4:3. Ezután már nagy küzdelem folyt a pályán. Kettő perccel a mérkőzés befejezése előtt, Szolnoki könnyelműségéből könnyen egyenlíthettek volna a vendégek.
A NB III-as megyei rangadón a fiatal terenyeiek az első félidőben jól játszottak. Szünet után a hazaiak ötletesebb játékukkal megérdemelten szerezték meg a két pontot. A játékvezetői hármas jelentősen befolyásolta a mérkőzés színvonalát. Jó: Szőke (a mezőny legjobbja), Fekete, Antal illetve Koncsik, Szilágyi, Romhányi.