Gólszüret a Kohász Stadionban.

Salgótarjáni KSE - ÉPGÉP 5:1 (4:0), Salgótarján, 500 néző, v: Pócsi. SKSE: Rádi - Kasza, Tajti, Nagy - Szőke, Szeberényi - Tóth, Boros (Oláh), Szolnoki, Antal, Marcsok. Edző: Walkampf Lajos. ÉPGÉP: Gergely - Domonkos, Rákos (Tóth), Kovács - Ulbin, Tímár - Szalai, Mohácsik, Veres, Bleieher (Papp), Halász. Edző: Kovalics Ferenc.
Kezdés után a gól nem sokáig váratott magára. Jobb oldalon gördült a SKSE támadás, a játékvezető a 11-essel egymagasságban közvetett szabadrúgást ítélt. Tóth kétszer is rálőtte a labdát, amely a védőkről levágódott. Marcsok harmadszor nem hibázott. Úgy találta el a bal alsó kapufát, hogy a labda onnét a hálóba perdült, 1:0. Három perccel később ismét Tóth futott el, a kapus kifutott és a rálőtt labda Gergelyről magas ívben a jobb sarokba hullott, 2:0. A SKSE tetszés szerint játszott. A 15. percben Antal csípte el az egyik védőtől a labdát, és a kifutó kapus mellett a hálóba gurított, 3:0. Továbbra is a hazaiak voltak fölényben. A jobb oldalon Kasza szólózott kétszer is. Az egyik alkalommal kapura lőtt, de a védők a gólvonalról hárítani tudtak. A 31. percben Marcsokot vágták fel a 16-oson belül. A megítélt büntetőt Szolnoki lőtte a hálóba, 4:0.
Szünet után Szolnoki két alkalommal is veszélyeztette az ÉPGÉP kapuját, majd Marcsok lőtt kapu mellé. Később veszélyes lövése kerülte el Gergely kapuját. A 75. percben, a nagyszerű formában játszó Tóth egy lövőcsel után lerázta magáról az egyik védőt és 25 méterről a bal felső sarokba bombázott, 5:0. A 80. percben ismét Tóth ment el sokat ígérően, de nagy helyzetben kapu mellé lőtt. Két perccel a befejezés előtt szépítettek a vendégek. Papp jobb oldalról ívelt be szögletet és a labda Rádi kezéből a hálóba hullott, 5:1.
A mérkőzés amolyan békés körülmények között zajlott le. A SKSE imponáló játékkal ilyen arányban is megérdemelten győzött. Jó: Tajti, Tóth, Antal, Marcsok illetve Kovács, Tóth.