Megérdemelt vendéggyőzelem.

Salgótarjáni Kohász - Nyíregyházi Spartacus 1:0 (1:0). Nyíregyháza, 1200 néző, v: Németh L. SKSE: Rádi - Kasza, Tajti, Nagy - Szőke, Szeberényi - Tóth (Oláh), Boros, Szolnoki, Antal, Marcsok. Edző: Walkampf Lajos. Nyíregyháza: Pilcsuk - Tornai, Nagy A., Együd - Szórád, Berki (Mikó) - Kegye, Tóth J., Nagy G., Bacskai, Major. Edző: Demény Béla.
Eszményi labdarúgó időben, jó talajú pályán került sor a találkozóra. Az első húsz percben alig-alig akadt említésre méltó esemény. Később azonban feljöttek a vendégek, és többször veszélyeztették a Spartacus kapuját. A 30. percben megszületett a mérkőzés egyetlen gólja. A hazai védők hibájából Antal elő került a labda, aki habozás nélkül a hálóba lőtt, 1:0. Két perccel később a Spartacus baloldalról ívelhetett be szögletet, Szórád azonban nagy helyzetben kapu fölé fejelt. A 40. percben mintaszerű bal oldali Kohász-támadás gördült a pályán. Antal kígyózott át a védők között, Marcsokhoz továbbított, aki az ötösről kapu fölé lőtt. A félidő befejezése előtt még növelhette volna előnyét a SKSE. Tóth E. - Marcsok volt a labda útja. Az utóbbi átlépte a labdát, és a jó ütemben érkező Antal a kapusba lőtt.
Szünet után sem változott a játék képe. Eseménytelen negyedóra után, a 60. percben Tajti kézzel húzta le a labdát a tizenhatos előterében, amelyért szabadrúgást végeztek el a hazaiak. Kegye úgy küldte a labdát kapura, hogy az a felső lécet súrolta. Néhány perccel később egyenlítési alkalmat hagytak ki a hazaiak. Hét perccel a mérkőzés befejezése előtt, Boros mintaszerű labdát továbbított Marcsoknak, aki 5 méterről a bal kapufát találta el.
Az utolsó előtti fordulóban a SKSE nagy játékkedvvel játszott. Számos gólhelyzetet teremtettek a Kohász csatárai a Spartacus kapuja előtt. A vendégek nagyobb arányban is győzhettek volna. Jó: Nagy, Szeberényi, Antal, Marcsok illetve Pilcsuk, Nagy A.