Helyenként durva volt a játék.

Miskolci VSC – Salgótarjáni Kohász 5:1 (2:0). Miskolc, 1500 néző, v: Barna. MVSC: Rabcsák - Horváth, Herr, Gergely - Szabó, Molnár - Lipták, Demkó (Sarkadi), Krompaszky, Kiss, Karczagi. Edző: Szentmarjay Tibor. SKSE: Vári - Gáspár, Tajti, Nagy - Szőke, Szeberényi - Tóth, Kasza, Antal (Bartha), Szolnoki, Marcsok (Oláh). Edző: Walkampf Lajos.
A korábbi évhez hasonlóan a tavaszi IX. fordulóban sem sok örömet okozott szurkolóinak a SKSE. Erősen felázott talajon Vasutas rohamokkal kezdődött a játék. A hazaiak a 13. percben Szabó révén megszerezték a vezetést, 1:0. A gól után a SKSE irányította a játékot. Antal előtt nyílt gólszerzési alkalom, majd Marcsok sem tudta értékesíteni a kínálkozó gólhelyzetet. Nyomasztó SKSE fölény után a 30. percben ismét Szabó volt eredményes, 2:0. A gól után a vendégcsapat nem adta fel. Szépíteni azonban az első 45 perecben nem tudtak.
Szünet után az egyik kék-fehér támadásnál Tóth húzott el a jobb oldalon. Mindenki beadást várt, még Rabcsák is, de a középpályás védhetetlenül a jobb felső sarokba bombázott, 2:1. Röviddel később a hazaiak Demkó révén tovább növelték az előnyüket, 3:1. Ezután a játék mind keményebbé vált. Ehhez hozzájárult a gyenge játékvezetés is. Az egyik alkalommal Marcsok két védőt is kicselezett, majd úgy felvágták, hogy ölbe vitték le a pályáról. Barna játékvezető még figyelmeztetésben sem részesítette a magáról megfeledkezett védőt. A 70. percben Sarkadi beadását Gergely fejelte a hálóba, 4:1. Tíz perccel később Kiss, akit addig Kasza nagyszerűen semlegesített, becsapta őrzőjét és már csak a hálónál állt meg, 5:1.
A találkozón a SKSE a mezőnyben többet támadott, de a hazaiak a kapu előtt eredményesebbek voltak. Jó: Rabcsák (a mezőny legjobbja), Herr, Kiss illetve Szőke, Tóth.