MNK mérkőzés - Tizenöt perc alatt eldőlt a találkozó.

Pécsi MSC – SKSE 3:0 (3:0). Salgótarján, 2000 néző, v: Balla Gy. PMSC: Rapp - Kincses, Kocsis, Tóth I., Mauerer - Konrád I. (Borovácz), Kardos, Tóth II. (Iványi) - Rónai, Zombori, Bencsik. SKSE: Vári - Gáspár, Tajti, Kapás - Szőke, Kasza - Pálmai, Szolnoki, Bartha (Boros), Szeberényi, Marcsok.
Kezdés után a hazaiak lendültek támadásba, Pálmai kétszer is sokat ígérően futott el a jobb oldalon. A 4. percben a szélső laposan középre lőtt, Bartha átlépte a labdát, a jó helyzetben lévő Marcsok azonban meglepődött és elvétette azt. Továbbra is jó iramú volt a játék. Marcsok a 15. percben két pécsi védőt is becsapott, de társai lemaradtak a beadásról. A 21. percben a SKSE kapujánál nagy kavarodás támadt. Rónai a jobb kapufára lőtte a labdát. Onnan Vári kezébe hullott, de a kapus kiejtette és a szemfüles Kardos egy méterről a felső lécre lőtt, ahonnan a labda a bal felső sarokba hullott, 1:0. Nyolc perccel később Rónai egyéni játék után mintegy 16 méterről futtából a bal felső sarokba lőtt, 2:0. A 35. percben egy szabadrúgás beívelése után Rónaihoz került a labda, aki habozás nélkül a bal alsó sarokba lőtt, 3:0. Az I. félidő további részében a SKSE Marcsok révén két gólhelyzetet teremtett a NB I-esek kapujánál, de Rapp hárítani tudott.
Szünet után inkább mezőnyjáték folyt a pályán. Zombori a kapufát találta el, majd Szőke néhány lépésnél a meglepődött Rapp mellett elgurította a labdát, de az elkerülte a jobb alsó kapufát. A mérkőzés további részében még két szépítési lehetőséget hagyott ki a hazai csapat.
A találkozó húsz percig nagyszerű játékot hozott. Ezután a SKSE könnyen megadta magát. Ezúttal is bebizonyosodott, nem elég csak gólhelyzeteket teremteni. Jó: Rapp, Kocsis, Zombori, Rónai illetve Gáspár, Kapás, Szőke.