SKSE sikerek az országos vidékbajnokságon.

Kékestetőn került megrendezésre a hét végén az országos vidékbajnokság, ahol nagyszerű SKSE sikerek születtek. Az első napon a felnőttek 13 kilométeres versenyében Vincze (SKSE) szerezte meg a győzelmet 52:06-tal két klubtársa, Vadas (53:45) és Benkő (54:38) előtt. Csapatban a SKSE nyert a DVTK és a Gyöngyösi Zalka előtt. Az ifjúságiak 7 kilométeres versenyében Szabó (SKSE) 33:35-tel két gyöngyösi versenyző, Bordás és Kiss mögött a harmadik helyen végzett. Csapatban a Zalka SE szerzett győzelmet, a SKSE második lett.
A nők közül a felnőttek 5 kilométeres távján Balázs (SKSE) 28:51-el lett bajnok, klubtársa, Barnucz előtt. Csapatban a tarjáni lányok, Balázs, Barnucz, Menczel összeállításban szereztek aranyérmet. Az ifjúságiak 3 kilométeres távján újabb hármas siker született. Itt Martinkó (19:27), Csizmadia (21:32), Zsidai (22:00) volt a sorrend. Természetesen csapatban a SKSE végzett az első helyen. A serdülők 2 kilométeres csapatversenyében is értékes második helyet szereztek a tarjáni lányok.
A vidékbajnokság a váltóversenyekkel folytatódott Kékesen, s ez újból igazolta a tarjáni kék-fehérek klasszisát. A férfiak 3x10 kilométeres váltóját a Vadas, Vincze, Benkő összeállítású tarjáni csapat nagy fölénnyel nyerte a Gyöngyösi VSC és a DVTK előtt. Az ifjúságiak 3x5 kilométeres távján gyöngyösi győzelem született, a SKSE második lett. Nagyszerű győzelemsorozatot produkáltak a lányok, akik a felnőttek 3x5 kilométeres távján Barnucz, Balázs, Menczel összeállításban győztek, míg az ifjúságiak Csizmadia, Zsidai, Martinkó összeállításban lettek bajnokok 3x3 kilométeren. A serdülők 3x2 kilométeres távján a bronzérmet szerezték meg a tarjáni lányok.
Összesítve a SKSE kilenc bajnokságot nyert a több helyezés mellett Kékestetőn. Kíváncsian várjuk az országos döntőt, csak hó legyen.