Rangsoroló a Kékesen tarjáni sikerekkel.

A Budapesti Honvéd rendezésében Kékes-tetőn rangsoroló versenyt bonyolítottak le. A népes mezőnyt 15 centiméteres hó, mínusz három fokos hideg és köd fogadta. A SKSE sífutói az év első jelentősebb hazai versenyén korábbi hírnevükhöz méltóan szerepeltek. A biatlon bajnokságot Vadas (SKSE) nyerte meg. A felnőtt férfi 15 kilométeres futásban 22-en rajtoltak. Itt az alábbi volt a sorrend: 1. Kovács (Ú. Dózsa) 56:35, 2. Vadas (SKSE) 58:23, 3. Vincze (SKSE) 58:53, 8. Benkő (SKSE) 60:43. (Benkő az egész távon rosszul érezte magát.) Az ifjúságiak II. korcsoportjában Papp (SKSE) szerezte meg a győzelmet 21:47-es időeredménnyel. Az ifjúságiak I. korcsoportjában Szabó (SKSE) 4. lett, míg a junioroknál Babják (SKSE) 7. helyezéssel tért haza.
A SKSE női versenyzői is szerepeltek a Budapesti Honvéd rangsorolóján. A női ifjúsági II. korcsoportban Balázs (SKSE) szerzett győzelmet, mögötte Martinkó 2., Csizmadia 4., Zsidai 5. helyezést ért el. A női ifjúságiak I. korcsoportjában Barnucz 3., Menczel pedig 9.-ként ért célba. A serdülő lányok mezőnyében Fancsik Zs. 2., Oláh pedig 3. helyezéssel tért haza.
Ezen a rangsoroló versenyen szerepelt a SKSE apraja-nagyja. Külön dicséretet érdemel a Malinovszkij úti Általános Iskola, melynek tanulói közül mintegy 15-en szerepeltek a serdülők mezőnyében. Ez jó jel az utánpótlás nevelését illetően. Rákóczi István testnevelő tanár érdeme, hogy ilyen népes mezőnyt hoztak el erre a versenyre. Ezek közül a gyerekek közül a serdülő lányok mezőnyében 10., 12., 13., 14. és 15. helyezést szereztek a tarjániak. Ebben a számban 25 volt az indulók száma. Külön dicséret illeti Válóczi Erikát, Szlivka Zsuzsannát, Koszta Erikát, Fancsik Erikát és Reznyák Ágnest. A serdülő fiúk közül Gérecz Gábor és Földi Gábor teljesítménye érdemel dicséretet. A Malinovszkij úti Általános Iskola tanulói közül többen ez alkalommal versenyeztek először. Így eredményük értékét dicsérettel kell illetni.