Megyei rangadó borús időben.

Salgótarjáni Kohász SE - Kisterenyei B. Építők 2:0 (2:0), Salgótarján, 700 néző, vezette: Balogh. Kohász: Rádi - Gáspár, Tajti, Kiss - Szőke, Szeberényi - Pálmai (Tóth), Fekete, Szolnoki, Antal, Marcsok (Oláh). Edző: Walkampf Lajos. Kisterenye: Horváth - Márkus, Márton, Jávori - Králik, Domonkos - Oláh (Ubrankovics), Romhányi, Tarlósi, Rakonczás, Takács (Losonczi). Edző: Csernák László.
Az első tíz percben tapogatódzó játék folyt a pályán. Ekkor a Kisterenye játszott többet a mezőnyben. Később feljött a SKSE és különösen a jobb oldalon vezetettek támadásokat. A 14. percben a felezővonaltól indult egy Kohász-támadás, melynek végén Pálmaihoz került a labda, aki középről a 11-es pont közeléből kapura lőtt. A labda a felső lécről vágódott le. A kisterenyei védelem meglepődött, Pálmai azonban résen volt, berohant és fejjel a hálóba továbbította a labdát, 1:0. Három perccel később Pálmai a baloldalon tűnt fel, veszélyesen közeledett kapura, de a tizenhatoson belül szabálytalanul választották el a labdától. A megítélt büntetőt Szolnoki úgy küldte a kapu bal oldalába, hogy az, Horváth kezét érintette, 2:0. Továbbra is a SKSE irányította a játékot. A Kisterenye látszólag megzavarodott. A vendégcsapat az első félidő utolsó perceiben támadt fel és ekkor két alkalommal is veszélyeztették a Kohász kapuját.
A játékidő második részében még álmosabbá vált a játék. Az 55. percben Pálmai rúgott kapu fölé, majd Antal előtt nyílt gólszerzési alkalom. Ezután, mintha a SKSE visszavonult volna, hiszen a terenyeiek kezdeményeztek többet. A 71. percben Rakonczás és Szőke csapott össze, Rakonczást a játékvezető rátartásért kiállította. Tíz emberrel sem változott a játék képe, a vendégcsapat kezdeményezett többet, de az eredmény már nem változott. Borús időben, álmos játékot hozott a megyei NB II-es rangadó. A SKSE ötletesebb játékával rászolgált a győzelemre. Jó: Gáspár, Kiss, Szeberényi, Szolnoki illetve Márton, Jávori, Králik.