Attila, a gólgyáros.

Alig volt 11 éves, amikor a salgótarjáni sportiskolában megismerkedett a labdarúgás szépségével. Néhány évvel később, 1967-ben már a SKSE ifjúsági csapatában kergette a labdát. Mester Sándor készítette elő a nagy csatákra. A nagy nap, amikor ő is bekerült a SKSE NB II-es labdarúgócsapatába, 1970-ben a félfordulós bajnokság utolsó mérkőzésén következett be. Földi Attila, a ma húszéves fiatalember, nem csupán a játékostársai körében örvend nagy népszerűségnek, hanem a sportszeretők elismerését is kivívta az elmúlt időszakban. Szerény, tisztelettudó labdarúgó. A szakemberek szerint Attila nagy jövő előtt áll.
A népszerű sportolóra, aki esztergályos szakmában is nagy ügybuzgalommal serénykedik, különös tisztelettel néznek az emberek. Attila erre rá is szolgál. A NB-s csapatok labdarúgói közül kevesen dicsekedhetnek olyan teljesítménnyel, mint ő. Ugyanis eddig 32 góllal terhelte meg az ellenfelek hálóját. Nagy része van abban, hogy a SKSE a NB III Északi csoportjában az első helyen áll. Joggal nevezhetjük őt gólgyárosnak is. A jó képességű csatárt jól szolgálják társai: Szeberényi, Antal és a többiek. A gólszerzés mellett igyekszik a csapatmunkából is kivenni a részét. Szeret cselezni, de mentségére szolgál, hogy jó befejező, ami azt is bizonyítja, hogy nem dajkálja sokáig a labdát. Ízig-vérig csatár, és azt szereti, ha lövése nyomán minél többször az ellenfél hálójában táncol a labda.
Lelkiismeretességére vall az is, hogy a csapat, amikor néhány alkalommal alulmaradt az ellenfelekkel szemben, Attila könnyes szemmel hagyta el a küzdőteret. Több alkalommal nyújtott azonban kimagasló teljesítményt, amelyre joggal lehet büszke. Terveiről, elképzeléseiről szűkszavúan így fogalmaz a gólgyáros: - Mi tagadás, azért játszom, mert szeretnék jó labdarúgó lenni. Szerepléseimmel, úgy érzem, eddig sem keltettem csalódást. A feljutás most már biztosra vehető, hiszen két mérkőzésünk még idehaza van. Remélem a NB II-ben is megállja a SKSE a helyét.
A mindkét lábbal jól rúgó és nagyszerűen fejelő, gólratörő csatár fejlődése eddig töretlen volt. Edzőjétől eddig számos mérkőzésen ő kapta a legjobb osztályzatot, amelyet jó teljesítményeivel érdemelt ki Észak gólkirálya.