Pompás tarjáni fegyvertény.

Salgótarjáni Kohász - Bp. TFSE 76:71 (37:42), Salgótarján, vezette: Bartha, Skodik. SKSE: Plachy (3), Novák (2), Palla (6), Juhász (37), Szert (21), csere: Laczkó (5), Marok (2), Mosonújvári, Oszvald. Edző: Szarvas József.

A TF az előző héten országos kosárlabda főiskolai bajnokságot nyert. Megelőzte a jó képességű NB I-es egyetemi csapatokat. Várhatóan elbizakodottan kezdtek a TF-isták. Szünetig négy-hat pontos előnnyel vezettek. A lelkesen játszó Kohászok nagy erőbedobással küzdve igyekeztek a játékot lassítani. A vendég együttes előnyét, szünetig a 100 százalékos büntetődobás kihasználásából szerezte. A Kohászoknál ugyanez csak 20 százalékra sikerült.

Szünet után még nagyobb lelkesedéssel harcoltak a Kohászok. A 14. percben egyenlítettek, majd 59:59 állás után nagyszerű taktikával, pár ponttal elhúztak ellenfelüktől, s bár három játékosuk kipontozódott, a labda tartásával győzelmet harcoltak ki. A mérkőzés örvendetes eseménye volt az ellenállhatatlan Juhász fegyelmezett, taktikus játéka. A győzelemből Szert és a többiek valamennyien nagymértékben vették ki részüket.