Jó formában a SKSE.

A NB III-ban szereplő csapataink közül a SKSE változatlanul jó formában van és biztosan győzött Jászberényben. SKSE – Jászberényi Vasas 5:1 (2:1). Jászberény, 500 néző, vezette Paksi. SKSE: Vári - Gáspár, Baár, Kapás - Csala, Pünkösdi - Boros (Pálmai), Szeberényi, Földi, Antal, Marcsok (Bartha). Edző: Boldvai László.

Már az első tíz perc gólt hozott, Pünkösdi labdája a lécről vágódott vissza és Antal fejelte a hálóba, 1:0. Dorok még egyenlített, de aztán a 35. percben egy kezezés utáni 11-esből Marcsok szerzett vezetést, 2:1. A második 45 percet végigtámadta a SKSE. Az 55. percben Marcsok fejjel Földihez küldte a labdát, aki a hálóba emelte, 3:1. Pálmai labdáját Bartha bombázta a jobb sarokba, 4:1. A végeredményt a 87. percben Földi állította be, 5:1. A SKSE végig jól játszott, győzelme megérdemelt. Jó: Kapás, Pünkösdi, Földi.

Jó hangulatban érkezett a SKSE labdarúgócsapata Jászberénybe. A jókedv a mérkőzés után is tovább tartott, hiszen 5:1-es győzelemmel vonult le a csapat a pályáról. Az öltözőben meglepetés várta a tarjáni fiúkat. Először kiderült, hogy néhány futballcipő hiányzik, minden játékos két pár csukát vitt magával, s aztán a fürdés után jött az újabb meglepetés. Az egyik játékosnak eltűnt az arany-nyaklánca, a többiek kabátzsebéből pedig, mondani sem kell, lázas ellenőrzés kezdődött, különböző összegek hiányoztak. A sajnálatos esetet a csapat vezetői azonnal jelentették a helyi sportkör elnökének. Megjelent a helyszínen a rendőrség is és az ügyben vizsgálat folyik.

A baj nem jár egyedül. Hazafelé lerobbant a SKSE autóbusza és több kilométeren át a pásztói benzinkútig a játékosok kénytelenek voltak tolni a járművet. Autóstoppal szaladtak telefonálni, hogy Salgótarjánból tartalékbuszt küldjenek. Késő este sikerült hazaérni.