Kohász - Hengerész Kupa, negyedik helyezést értek el a salgótarjániak.

Az V. Országos Kohász - Hengerész Kupa küzdelmeit a hétvégén az ezeréves fennállását ünneplő nagy történelmi múltú városban, Székesfehérvárott bonyolították le. A korábbi években a Salgótarjáni Kohászati Üzemek dolgozói két ízben is megnyerték a vándorserleget. Ezúttal az volt a kérdés, hogy sikerül-e megszerezni a győzelmet, így végleg megtartani a kupát. A tarjániaknak nem kedvezett a szerencse. A kijelölt mintegy 60 fős delegáció nem tudott teljes létszámban részt venni a versenyen, mivel az üzemből nem engedtek el minden sportolót. Útban Székesfehérvár felé a Volán busz karambolozott, amely ugyancsak zavarta a versenyzők lelkiállapotát. Így pénteken, röviddel Székesfehérvárra érkezésük után a labdarúgóknak már pályára kellett lépniük Diósgyőr csapatával. A mérkőzésen 1:1-es döntetlen született. További eredmények: Dunaújváros - Salgótarján 1:1, Salgótarján - Székesfehérvár 1:0, Ózd - Salgótarján 2:0. Így labdarúgásban végül is a 3. helyezést érték el a tarjániak.

Atlétikában Komka Gyula magasugrásban és távolugrásban 2. helyezést szerzett. A 100 m-es férfi síkfutásban Grosch a 3., súlylökésben Bíró a 2., míg a női 60 m-es síkfutásban Telek 3. helyen végzett. Asztaliteniszben a nők 4., a férfiak csupán az 5. helyezést szerezték meg. A teke-csapatbajnokságban a kohászati üzemek együttese 2., míg egyénileg Viskárdi J. a 3. lett. A tarjáni sakkozók csapatban a 4., a kézilabdázók pedig az 5. helyen kötöttek ki. Legjobban a női lövészek szerepeltek. Sikerült csapatban megszerezni a győzelmet. A férfi lövészcsapat 2. lett.

Az Országos Kohász - Hengerész Kupa összesített eredménye alapján: 1. Diósgyőr 34, 2. Ózd 33, 3. Dunaújváros 31, 4. Salgótarján 27 ponttal. Így a Kohász – Hengerész Kupa ezúttal Diósgyőrbe került. A kétnapos küzdelemsorozaton az eső több alkalommal félbeszakította a mérkőzéseket. Ez főleg a tarjániakat érintette kellemetlenül, mert volt olyan találkozó, amit csak harmadszorra tudtak lejátszani.