Gólzáporos búcsú.

Salgótarjáni Kohász – Leninváros 6:3 (2:1). Salgótarján, 300 néző, vezette: Fehér II. SKSE: Marton - Gáspár, Gál, Sebők - Csala, Szeberényi (Pünkösdi) - Krivanek I., Szolnoki, Földi, Krivanek II., Antal (Pálmai). Felkészítő: Boldvai László. Leninváros: Dohány - Breuer, Zumpf, Kecsko (Toperczer) - Tóth, Varga - Palotás (Vajda), Haisz, Kiss, Frits, Pogány. Edző: Béki Bertalan.

Az idényzáró találkozón már nem volt tét, így a kohászok az elmúlt hetek gyenge teljesítménye után jó játékkal rukkoltak ki. Veszélyes hazai támadások után, a 8. percben góllá érett a SKSE mezőnyfölénye. Földi kapott jó labdát és közelről a hálóba lőtt, 1:0. Továbbra is a SKSE irányította a játékot, a vendégek csupán néha vezettek erőtlen támadást. A 30. percben a vendégek a 11-es ponttal egymagasságban jobb oldalról szabadrúgást íveltek be. A labdára kiindult Marton, de Haisz elfejelte előle a labdát, majd a hálóba lőtt, 1:1. A 41. percben Krivanek I. csípett el az oldalvonal mentén egy hosszú előrevágott labdát, élesen belőtt és Földi újból eredményes volt, 2:1.

A játékidő második részében újra kohásztámadásokkal folytatódott a mérkőzés. A 49. percben Krivanek II. mintegy 22 méterről szabadrúgást végzett el. A jól eltalált labda védhetetlenül vágódott a jobb felső sarokba, 3:1. Ezután formás SKSE támadásokat láthattunk, és az 57. percben Földi nagyszerű egyéni cselsorozat után még a kifutó Dohány mellett is elhúzta a labdát és az üres kapuba gurított, 4:1. A 61. percben a hazaiak baloldalról íveltek szögletet, Földi jó érzékkel ugrott fel, és a hálóba fejelt, 5:1. A 75. percben a vendégek Kiss révén szépítettek, 5:2. A 82. percben Szolnoki volt eredménye, 6:2. Két perccel a mérkőzés befejezése előtt Vajda szerzett újabb gólt, így alakult ki a 6:3-as végeredmény.

Az utolsó mérkőzésen a SKSE nagyszerű játékkal rukkolt ki, és jó csatárteljesítménnyel ilyen arányban is megérdemelten szerezte meg a győzelmet. Jó: Gáspár, Csala, Földi, Krivanek II. ill. Tóth, Haisz.