Veszélybe kerültek a tarjániak.

Kisterenye – SKSE 2:1 (0:0). SKSE stadion, 2000 néző, vezette: Szkokán. Kisterenye: Horváth - Kaszás, Bibók, Orosz - Gaiger, Márton - Ubrankovics, Tarlósi, Toldi, Králik (Sándor), Dudás. Edző: Dávid Róbert. SKSE: Márton - Tajti, Gaál, Pálmai - Sebők (Gáspár), Krivanek II. - Földi, Bartha (Krivanek I.), Bábel, Szeberényi, Antal. Edző: Szojka Ferenc.

A kiesés szempontjából fontos találkozón a terenyeiek kezdtek jobban. Nagy helyzet maradt ki a 10. percben. Tarlósi kiugrott, de Mártonba lőtte a labdát, amely Ubrankovics elé vágódott. A csatár óriási helyzetben a bal kapufát találta el. A 18. percben Krivanek II. 25 méterről lőtt bomba szabadrúgása után Horváth óriási bravúrral szögletre tolta a labdát. A 30. percben Tarlósi gólra tartó labdáját Márton csak üggyel-bajjal hárította. A hazaiak előtt is nyílt egy gólszerzési lehetőség, de Bartha ügyetlenkedett.

Szünet után váratlan gólt szerzett a Kisterenye. Toldi volt eredményes, 1:0. Az 51. percben formás támadás után egyenlítettek a kék-fehérek. Földi ugrott ki és a kifutó kapus fölött a hálóba emelt, 1:1. Ekkor néhány percig a SKSE erősen támadott. Bartha hibázott nagy helyzetben, Krivanek II. küldött újabb bombát kapura. A 67. percben dőlt el a mérkőzés sorsa. Dudást indították a bal oldalon, aki egészen az alapvonalig verekedte magát és laposan kapu elé lőtte a labdát. A jó ütemben érkező Ubrankovics nem hibázott, 2:1. A SKSE már nem tudott kibontakozni, sőt a terenyeieknek volt két helyzetük és a mérkőzés végén még tűzijátékot is rendeztek a Kohász kapuja előtt.

A megyei rangadón meggyőzőbb, lelkesebb játékot produkált a Kisterenye, a passzívan játszó SKSE-vel szemben. A győzelem megérdemelt. A tarjáni csapat nehéz helyzetbe került. Jó: Horváth, Bibók, Orosz, Tarlósi.