Megtört a jég, SKSE – BVSC 5:3 (3:1).

Salgótarján, 400 néző, vezette: Tátrai. SKSE: Márton - Kojnok, Gáspár, Pálmai - Sebők, Krivanek II. - Földi (Bábel), Bartha (Fekete), Tajti, Szeberényi, Krivanek I. Edző: Szojka Ferenc. BVSC: Szarka (Ádám) - Herczeg, Bodonczi, B. Nagy - Kovács, Hosszú - Papp, Bazsánt, Matulai (Nagy I.), Kontha, Kaszás. Edző: Marosvári Béla.

A kiesésre álló hazaiak Bartha révén már a 4. percben megszerezték a vezetést, 1:0. A csúszós talaj nem ízlett a vendégeknek. A 24. percben szöglet után ismét Bartha fejelt a hálóba, 2:0. A 27. percben Kaszás és Kojnok csapott össze a 16-oson belül, a játékvezető 11-est ítélt, Matulai a jobb sarokba helyezett, 2:1. A 34. percben szöglet után a labda kipattant Krivanek II. elé, aki bombagólt lőtt a bal sarokba, 3:1.

Szünet után kék-fehér támadások vezették be a mérkőzést. Az 53. percben 18 méterre a kaputól Barthát felvágták. Krivanek II. szabadrúgásból a sorfal fölött védhetetlenül lőtt a bal felső sarokba, 4:1. A 63. percben Kontha emelt a kapu közepébe, 4:2. A 65. percben parázs jelenet után B. Nagy lőtt a hálóba, 4:3. A 84. percben az egyik védő kézzel ütött a labdába. A megítélt 11-esből Krivanek II. a jobb sarokba helyezett, 5:3. A hazaiak régen látott eredményes csatárjátékkal megérdemelten szerezték meg első tavaszi győzelmüket. Jó: Márton, Krivanek II. (a mezőny legjobbja), Tajti, Szeberényi ill. B. Nagy, Kovács, Kontha.